Expeditie

  • Aloha Events
  • 12 - 200 personen
  • 19624
  • Beschrijving
In het Kort
In navolging van het populaire televisieprogramma strijden de verschillende kampen om de overwinning. Tijdens het spannende en gevarieerde spelprogramma testen we uw overlevingsskills tot het maximum!

Onze Aanpak
Onze enthousiaste spelbegeleider heet uw gezelschap op de afgesproken locatie welkom. Na een korte introductie is het voor actie. Misschien testen we uw vaardigheden als jager wel of doen we een beroep op uw uithoudingsvermogen en kennis van overleven. Ook zou het zomaar kunnen dat u de beruchte eetproef voorgeschoteld krijgt of met bamboestokken uw eigen hut moet bouwen. Op een onbewoond eiland kan er van alles gebeuren!
 
Het enige dat wij met zekerheid kunnen zeggen is dat wij de opdrachten zo hebben uitgewerkt dat ze goed speelbaar zijn voor jong en oud!

Prijsuitreiking en drankje
Wanneer het spel is gestreden voeren wij u mee naar een gezellig café voor een verfrissend drankje. De spelbegeleider maakt de eindklassering bekend en heeft een mooie prijs voor het winnende team in petto. Het belooft een prachtige dag te worden!

Praktische Informatie:
Lengte:                      3 uur
Locatie:                      Binnenstad van grote steden
Groepsgrootte:        12-200 personen

Prijs:
12-24 personen 29,50 excl. btw
25-36 personen 28,00 excl. btw
36+     personen 26,50 excl. btw

Verder nog inbegrepen:
Prijsuitreiking:          Leuke prijs voor het winnende team
Drankje:                     1 drankje p.p. Is inbegrepen

Lunch of diner
'Expeditie Robinson - Avontuur in de Stad’ is ook te combineren met een lunch of diner. Vraag naar de mogelijkheden.
Ligging uitje

Dit uitje is mogelijk in Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Delft, Deventer, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zoetermeer en  Zwolle  . Wij zijn flexibel en kunnen ook buiten onze standaardlocaties perfect een uitje organiseren. Welke locatie heeft u in gedachte?

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!