Expeditie Marker Wadden

  • NAUPAR
  • 40 - 120 personen
  • 10907
  • Beschrijving

Bedrijfsfeest naar de Marker Wadden met driemaster 
Vaar met uw personeelsleden naar de Marker Wadden. Een nieuw en zeer bijzonder natuurgebied in het Markermeer. Even geen overleg, maar tijdens de tocht lekker uitwaaien, samen mee helpen met zeilen of chillen op het achterdek tijdens een goed gesprek. Speciaal voor personeelsuitjes hebben wij een zéér scherp geprijsd arrangement voor een wel heel bijzonder bedrijfsuitje.

Samen relaxen op het achterdek of actief meezeilen 
Terwijl u tijdens de vaartocht op het achterdek geniet van de omgeving en een oneindige horizon, komt u volledig tot rust. Heeft u collega’s die actief willen meehelpen met het hijsen van de zeilen of even achter het roer willen staan? Ook dat kan. Alles mag, niets moet! De driemasters Abel Tasman en Willem Barentsz zijn de ideale locatie voor qualitytime met uw collega’s.

Marker Wadden expeditie voor uw bedrijfsuitje
Speciaal voor bedrijfsuitjes naar de Marker Wadden hebben wij een arrangement voor een programma van 8 uur zeilen, lunch, de Marker Wadden bezoeken en borrelhapjes op de terugweg.

Lekker eten & drinken

Van een hartelijk welkomstdrankje tot een smakelijke lunch, verrukkelijke borrelhapjes, een uitgebreid buffet, BBQ of Walking Dinner, inclusief vegetarische opties. Tijdens een dagtocht naar de Marker Wadden zijn de mogelijkheden eindeloos.

Ligging uitje

Opstaphaven is Lelystad.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!