Expeditie Day Tour

  • Toon Vertier
  • 8 - 200 personen
  • 11116
  • Beschrijving

In deze expeditie is het doel om met het eigen team de puzzel op te lossen met de aanwijzingen die tijdens de diverse activiteiten te verkrijgen zijn. Indien gereserveerd wordt u ontvangen met een welkomstdrankje.

In het eerste deel van deze expeditie bepaalt u zelf of u links, rechts, rechtdoor of toch weer terug gaat. Dit is puur afhankelijk van de antwoorden die u geeft. Ongeacht uw antwoord rijdt u door een prachtig stukje natuur van het groene woud in het Brabantse Oirschot. Naast de hindernissentour ontvangt u een fotozoektocht en een plaatsnamenrebus waarvan U de antwoorden probeert te vinden.
Halverwege wordt er een drankje geserveerd, zodat u even tot rust kunt komen en er voldoende kracht en kennis kan worden vergaard voor het vervolg van deze tour. 

Na een welverdiende pauze neemt u met maximaal 4 personen plaats in de tuktuk waarna u midden in de Brabantse bossen de afbeeldingen probeert te herkennen zoals weergegeven op de fotokaart. Bent u degene die de meeste goede antwoorden weet te vinden om de slogan compleet in te vullen? 

Bij het eindpunt wordt het winnende team kenbaar gemaakt en gefeliciteerd met een fles originele Toon Vertier wijn onder een daverend applaus van de sportieve vrienden / collega’s.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

OIRSCHOT, niet ver van Eindhoven, Den Bosch en Tilburg.

Leuk als teamuitje/ bedrijfsuitje enz.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!