Expeditie Biesbosch

  • TeamBiesbosch
  • 10 - 1000 personen
  • 10772
  • Beschrijving

Wint u met uw team de sleutel voor de schatkist?!

Wie kent Expeditie Robinson Niet?!
Strijd, volop samenwerken en veel mooie momenten. Dit teamuitje heeft een mooie balans tussen natuurbeleving én samenwerken. Wij hebben voor jullie een uitdagende Expeditie Biesbosch samengesteld. Gaan jullie de uitdaging aan? Samenwerking, behendigheid, creativiteit, doorzettingsvermogen en goede communicatie zijn essentieel om de verschillende proeven te kunnen doorstaan. Tijdens de eilandsraad worden de teams samengesteld en kiest ieder team een eigen expeditieleider. Samen verzinnen jullie een groepsnaam en ontvang je een eigen vlag en bandana. Vind zelf met onze kaart de weg en vaar per kano naar de juiste eilanden. Eenmaal aangekomen probeer je met je team de verschillende uitdagingen te overwinnen.

Na dit personeelsuitje staat vast in welk team de echte Robinsons zitten... Wint jullie team de trofee? Na afloop van de expeditie genieten van een borrel en/of heerlijke barbecue behoort ook tot de mogelijkheden.

Onze mogelijke activiteiten:
Outdoor-lasergame, kanotochten, klimmen, survivalen, kickbiken, boogschieten, vlotvaren, teamopdrachten, fietstochten, suppen, flintstone-auto rally, blaaspijpschieten, fluisterboottocht, mastermind, aquagames, beachvolley, high team adventure, team trainingen en vergaderen.

Horeca
Ook de horeca is vaak een essentieel onderdeel voor een compleet uitje. Wij zijn daar volledig op ingericht want op ons terrein kunt u zelfs kiezen uit 3 locaties om uw lunch of diner te nuttigen. De catering kan uiteraard volledig naar uw wensen worden verzorgd.

Duurzaam & veiligheid
TeamBiesbosch onderscheidt zich met duurzaam en veilig ondernemen. Uniek in de Biesbosch met Green Key. Onze uitjes zijn TÜV gecertificeerd en wij werken volgens de veiligheidsnormen van de Vebon en SVWB.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Nationaal Park de Biesbosch gelegen tussen Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Breda, Oosterhout en Tilburg

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!