Escaperoom Het Fort

  • Escaperoom Het Fort
  • 8 - 16 personen
  • 10895
  • Beschrijving

Laat je opsluiten in een oud Fort en probeer te ontsnappen binnen 60 minuten! Wanneer de deur achter je in het slot valt gaat de tijd in en onthoud… die tijd tikt sneller dan jij denkt.

Escaperoom Het Fort heeft twee spectaculaire escaperooms, namelijk ‘Het Medicijn’ en ‘De Bomkelder’.  Beide kamers hebben te maken met de geschiedenis van dit oude fort maar dan in een geheel andere tijdperiode. Welke kamer spreekt jou het meeste aan?

De escaperooms van Het Fort zijn uitdagend, spannend en onvoorspelbaar. Met je teamgenoten is het enorm belangrijk om samen te werken, ‘out-of-the-box’ te denken, cryptische omschrijvingen te kraken, puzzels op te lossen en verbanden te leggen. Weet jij uiteindelijk de missie te voltooien en binnen de tijd het fort te verlaten? We challenge you!


Voorbeeldprogramma:

  • 12.30 uur – Ontvangst met lunch (exclusief)
  • 13.30 uur – Start Escaperoom de Bomkelder of Het Medicijn
  • 14.30 uur - Einde Escaperoom + start afsluitende borrel (exclusief) 

*Dit is slechts een voorbeeldprogramma. De tijden en aanvullingen zijn in overleg te bepalen.

Culinair programma
Eten en drinken zit niet standaard bij de escaperoom of andere arrangementen. Heb je interesse in eten en drinken? Laat ons dit weten en dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden. 

Overige arrangementen
Naast onze escaperooms organiseren wij nog meer activiteiten. Ben je benieuwd naar ons complete aanbod? Kijk op www.uitinzuid.nl of vul het contactformulier contactformulier in voor meer informatie over personeelsuitjes, familiedagen en teamuitstapjes

Ligging uitje

NP de Biesbosch, Vestingstad Geertruidenberg, Heusden, Woudrichem, Drimmelen, Raamsdonk, Raamsdonksveer, Oosterhout, Breda

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!