Escape the Pier

 • Be Event Group
 • 20 - 500 personen
 • 10781
 • Beschrijving

Thema 1: Escape - de tsunami 
Lukt het jou als eerste de pier te ontsnappen?!
 
Het is het jaar 2125… maar de tijd in de Pier heeft stilgestaan. Het klimaat heeft de zeespiegel de afgelopen eeuw met 5 meter dramatisch doen stijgen. De Noordzee heeft nu een open aansluiting met de Atlantische oceaan.

Dat is nog niet alles.. er is zojuist een zware aardbeving geweest in de Atlantische Oceaan. Dit heeft een tsunami veroorzaakt die binnen 1,5/2 uur de Nederlandse kust zal bereiken! Het beveiligingssysteem sluit alle deuren van de Pier hermetisch af. Vind jij de laatste code.. de laatste uitgang.. de laatste vlag om Nederland te waarschuwen?!
 
Er zullen puzzels, raadsels, 'doe' opdrachten, en een  pierproeverij* met hints en opdrachten uitgevoerd moeten worden. Doen jullie dit correct, dan ontvang je hints om de Pier te ontvluchten. Ga jij met je team de Pier ontvluchten en Nederland redden?!

Tip! Wat dacht je van die extra opdracht in het Reuzenrad? 

Thema 2: Break in - Get to the Party
Tijdens deze Break in Game probeer je met je team als eerste de Party Room bereiken. De toegangskaarten die je hiervoor moet bemachtigen liggen in een kluis op een onbekende locatie. Elk team lost raadsels en puzzels op en voert opdrachten uit die over de Pier verspreid liggen. Stapje voor stapje kom je dichter bij de uiteindelijke oplossing. De activiteit staat in het thema van de Flower Power. We leven in het jaar 1966, de Pier is net geopend en erg aantrekkelijk. De Flower Power beweging is aangetrokken en is hiermee een enorme trend geworden Ben jij op tijd om feest te vieren in Flower Power stijl?

Tip! De break in kan op elke locatie in Scheveningen gestart worden om te eindigen op de Pier.
 

Voorbeeld programma:

 • -          Ontvangst bij het restaurant op de Pier
 • -          Start met een welkomstdrankje/hapje (optioneel)
 • -          Uitleg Escape the Pier
 • -          Teamindeling
 • -          Escape the Pier
 • -          Prijsuitreiking
 • -          Borrelen (optioneel)
 • -          Diner (optioneel)

Beschikbaarheid
Dit arrangement is het hele jaar door te boeken op alle dagen van de week. 

Let op! Escape de Pier gaat altijd in combinatie van afname bij een van de horecagelegenheden op de Pier van Scheveningen. Een gezellig borrel arrangement of een complete lunch of diner.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier.

Trefwoorden:

Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teambuilding activiteit, team uitje, collega uitje, afdelingsuitje, escape game, city escape, stadsspel, city game, citygame, Scheveningen, Den Haag, Zuid Holland, corona, corona-proof, covid-19, social distancing.

Ligging uitje

- De Pier Scheveningen, Den Haag, Zuid Holland

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!