Escape room grote groepen - Keuze uit vele escape rooms!

  • Uitjesbazen
  • 5 - 2500 personen
  • 20126
  • Beschrijving

Wil je een escape room met een grote groep boeken? De keuze is reuze. Perfect voor grote groepen. Boek nu een van onze escape rooms voor grote groepen op locatie naar keuze! 

Perfecte escape rooms voor grote groepen

  • Escape rooms ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
  • Perfect geschikt voor elke gelegenheid en groepsgrootte.
  • Mogelijk op iedere gewenste locatie.
  • Volledig door ons verzorgd met professionele begeleiding.

The Mask - Escape Box
Ga met je gezelschap de uitdaging aan tegen The Mask. Deze geniale gek heeft mysterieuze pakketjes voor jullie gemaakt en de postbezorger naar jullie gestuurd. The Mask heeft voor jullie een bomkoffer gemaakt! Weten jullie de strijd met The Mask te overleven? De tijd blijft tikken…

De Maffia Gijzeling - Escape room op locatie
Klaar voor de ultieme escape sensatie? Jullie kantoor, vergaderzaal of andere ruimte wordt hiervoor omgebouwd tot een heuse escape room. Jullie zijn gegijzeld door de Italiaanse maffia. Weten jullie op tijd aan 1 miljoen euro cash te komen? De Italiaanse maffia zit op jullie hielen…

Escape the City
Paniek is in de stad toegeslagen. Er is een seriemoordenaar actief. Jullie hulp is dringend nodig om het spannende mysterie op te lossen. Weten jullie in dit stadsspel op tijd de moordenaar, het moordwapen en de motieven te vinden? Dan zorgen jullie ervoor dat de moordenaar niet uit de stad kan ontsnappen! 

Case Blüdhaven - Moorddiner
Gewapend met een koffer vol bewijsmateriaal gaan jullie aan de slag als detective om het mysterie op te lossen. Cryptische aanwijzingen, onvolledig bewijsmateriaal en een koffer vol attributen. Alles moet uit de kast worden gehaald om deze bloedstollende moordzaak op te lossen. Het is tijd voor actie. Kunnen jullie op tijd de moordenaar, het moordwapen en het motief vinden? 

The VR Bomb - Virtual Reality Teambuilding
Een virtual reality escape room. Je teamgenoot met de VR bril ziet een bom in beeld verschijnen. De tijd tikt… Terwijl de rest van het team een handleiding heeft, proberen jullie de bom te ontmantelen. Probeer rustig en geconcentreerd te blijven onder tijdsdruk. Weet jullie team als snelste de virtual reality bommen te ontmantelen? 

Vul vrijblijvend voor meer informatie het aanvraagformulier in. Je ontvangt dan binnen één werkdag een persoonlijk advies op maat!

Ligging uitje

Onze escape rooms zijn te spelen op elke locatie in Nederland. Van een horecagelegenheid tot een ruimte op kantoor. Alles is mogelijk. Mocht je zelf nog geen locatie op het oog hebben, dan regelen wij dat graag voor je!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!