Escape Quiz: kraak de codes

 • Uitjes en Eten
 • 15 - 1500 personen
 • 22432
 • Beschrijving

Dé Indoor Escape Quiz, een uitdagend, verrassend en spannend spel voor collega's/vrienden. Bij deze quiz worden uitdagende puzzels en cryptische aanwijzingen om te 'ontsnappen' overgoten met een heerlijk quiz-sausje. Welk team weet uiteindelijk als 1e de kluis te openen?

In de 1e ronde worden twee teamgenoten met handboeien vastgeketend. Welk team kraakt als eerste de codes van de cijfersloten en heeft alle handboeien weer vrij? Herken de de hints die volgen in de diverse quizvragen, lukt het om met de puzzels de cryptex te openen? Verzamel zoveel mogelijk sleutels voor een voorsprong in de spannende finale! Samenwerken, inventiviteit en slim zijn, dat is waar het allemaal om draait.

Welk team heeft de meeste tijd gewonnen voor het spannende finale spel? Het team dat als eerste de kluis heeft gekraakt is de winnaar en gaat naar huis met de enige echte Escape Quiz trofee! Een onvergetelijk en unieke quiz. Kunnen jullie de spanning aan?

Wat is de Escape Quiz?

 • Spanning, samenwerken, behendigheid en strijd!
 • Battle om de felbegeerde Escape Quiz Trofee
 • Welk team opent als 1e de kluis
 • Uniek Escape programma gepresenteerd door de Quizmaster van Uitjes en Eten
 • Also available in English!

Hoe zal de avond eruit zien?
Dit is een voorbeeld progamma, dit kan naar wens aangepast worden.

17.00 - 17.15 uur        Ontvangst en uitleg programma
17.15 - 18.00 uur        Eerste ronde Escape Quiz
18.00 - 18.15 uur        Pauze
18.15 - 19.15 uur        Tweede ronde Escape Quiz
19.15 - 19.30 uur        Pauze
19.30 - 20.15 uur        Finaleronde Escape Quiz
20.15 - 20.30 uur        Afsluiting en einde programma

Dit uitje is inclusief

 • Professionele begeleiding gedurende het programma
 • Gebruik van alle benodigde materialen
 • Alle gemaakte foto’s
 • Trofee voor winnende team

Hebben jullie een eigen locatie? Laat het ons vooral weten!

Catering
De Escape Quiz inclusief een 3 gangen-diner? Dit is ook mogelijk! Wij werken samen met verschillende restaurants. De quiz zal plaatsvinden in een aparte ruimte en de gangen worden tussen de quiz door geserveerd. We maken er een heerlijk Escape Diner van!

Binnen één werkdag een offerte! 
Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan: wij helpen je graag verder! Onze programma's kunnen volledig naar jullie wens ingericht worden. Wij organiseren uitjes en teamuitstapjes door heel Nederland. Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. Geef jullie voorkeurlocatie (stad, strand of outdoorlocatie) aan ons door en wij kijken naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor Uitjes en Eten?
Wij maken blij! Groepen die een uitje hebben gehad bij Uitjes en Eten geven hun uitje gemiddeld 4,9 van de 5 sterren! uit ruim 200+ Google beoordelingen! Benieuwd naar de ervaringen van deze groepen? Bekijk hier onze Google reviews!

Ligging uitje

Onze Escape Quiz is mogelijk in elke stad in Nederland en België! Hebben jullie een eigen locatie? Wij komen naar jullie toe met onze enthousiaste quizmaster en alle benodigdheden!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!