Escape on the Beach

  • Uitjes en Eten
  • 15 - 500 personen
  • 20322
  • Beschrijving

Een spannende ontsnapping op het strand. 

  • Verrassende doe- en denkopdrachten
  • Samenwerken, gezelligheid en competitie gecombineerd
  • Heerlijk met je voeten in het zand
  • Spannende finaleronde

Win met je team verschillende opdrachten en verzamel zoveel mogelijk sleutels! Los elkaar af, bevrijd elkaar en wie niet snel is, kan simpelweg ook gewoon sim zijn. Het team met de meest verdiende sleutels krijgt in de Finaleronde de meeste tijd om de strandkluis te kraken. De winnaar verdient niet alleen eeuwige vrijheid, maar ook de fantastische Escape on the Beach Trofee!

Also available in English!

Voorbeeld programma (tijden kunnen naar wens aangepast worden)

15.00 – 15.15 Ontvangst met uitleg programma
15.15 – 17.45 Escape on the Beach
17.45 – 18.00 Afsluiting met de prijsuitreiking

Optioneel met een heerlijke lunch of BBQ.

Vanaf 15 personen 
Prijs vanaf €28,00 p.p. (excl. btw).

Vrijblijvende offerte
Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan: wij helpen je graag verder! Onze programma's kunnen volledig naar jullie wens ingericht worden. Graag horen wij uw voorkeursplaats.

Recensies
Klanten die een uitje hebben gehad bij Uitjes en Eten geven hun uitje gemiddeld een 9,1! uit ruim 450+ beoordelingen! Benieuwd naar alle recensies? Bekijk hier alle reviews!

Ligging uitje

Heerlijk op het strand van bijvoorbeeld Bergen, Bloemendaal aan Zee, Camperduin, Callantsoog, Castricum, Egmond aan Zee, Hargen aan Zee, Hoek van Holland, IJmuiden Strand, Julianadorp aan Zee, Katwijk aan Zee, Kijkduin, Noordwijk aan Zee, Petten, Scheveningen, Schoorl, Wijk aan Zee, Zandvoort, enz.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!