Save the City - Dé Escape Game in de stad

 • Uitjes en Eten
 • 8 - 2500 personen
 • 10513
 • Beschrijving

Dé Escape Game voor buiten! Zijn jullie het virus te snel af?

In de stad is een kwaadaardig virus geconstateerd. Het Outbreak Management Team neemt geen enkel risico en heeft de stad meteen in quarantaine gezet. Het is aan jullie om het virus te bestrijden. Doe dit zo snel mogelijk, want een steeds groter gedeelte van de stadsbevolking zal worden besmet met het dodelijke virus. Lukt het jullie om het virus te bestrijden en zodoende zoveel mogelijk mensenlevens te besparen of is het virus jullie te slim af?

Geschikt voor Escape Room liefhebbers!

Wat is Save the City?

 • Interactief Escape Spel door de stad
 • Strategie, spanning en fun staan centraal
 • Voor kleine én grote groepen
 • Een bijzonder uitje voor een klein budget!

Omschrijving programma
Log in met je eigen telefoon op de speciaal ontwikkelde Uitjes en Eten App. Na een introductiefilmpje zullen aanwijzingen verschijnen op de plattegrond van de stad. Aan de slag en maak het virus onschadelijk! Verschillende puzzels en cryptische opdrachten brengen jullie naar het antiserum van het onbekende virus. Trap niet in te voor de hand liggende aanwijzingen en wees het virus te slim af. Lukt het jullie om op tijd het antiserum aan te maken?

Let op: onze begeleider is niet fysiek aanwezig, maar volgt jullie op zijn scherm en geeft jullie aanwijzingen en aanmoedigingen. 

Hoe zit de dag eruit? (tijden kunnen naar wens aangepast worden)

14.00 – 14.10 Verzamelen met indeling teams
14.10 – 16.10 Escape the Virus
16.10 – 16.15 Afsluiting met onthulling van het winnende team

Save the City is inclusief

 • Gebruik van de speciaal ontwikkelde app van Uitjes en Eten
 • Alle benodigde materialen worden per post verstuurd
 • Alle gemaakte foto's
 • Begeleiding op afstand gedurende het uitje (niet fysiek aanwezig)
 • Prijsje voor het winnende team!

Binnen één werkdag een offerte! 
Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan: wij helpen je graag verder! Onze programma's kunnen volledig naar jullie wens ingericht worden. Wij organiseren uitjes en teamuitstapjes door heel Nederland. Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. Geef jullie voorkeurlocatie (stad, strand of outdoorlocatie) aan ons door en wij kijken naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor Uitjes en Eten?
Wij maken blij! Groepen die een uitje hebben gehad bij Uitjes en Eten geven hun uitje gemiddeld 4,9 van de 5 sterren! uit ruim 200+ Google beoordelingen! Benieuwd naar de ervaringen van deze groepen? Bekijk hier onze Google reviews!

Vanaf 8 tot 2500 personen. Ideaal voor iedere groep, red de stad in deze spannende escape game Save the City!

Ligging uitje

Save the City is in bijna elke stad in Nederland en België mogelijk! Zoals Alkmaar, Amsterdam, Antwerpen, Haarlem, Groningen, Utrecht, Den Bosch, Breda, Leiden, Rotterdam en veel meer! Vul jullie voorkeursplaats in bij het aanvraagformulier of laat je adviseren door onze experts. Welke stad gaan jullie redden?

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!