Escape Box - Escape game van het jaar!

  • Uitjesbazen
  • 5 - 2500 personen
  • 20064
  • Beschrijving

Let’s play a little game! Ga de uitdaging aan tegen The Mask. Lukt het jullie om de explosieve escape box te overleven? Boek nu onze escape box en ervaar de vetste escape room van dit moment!

Blijven jullie koel onder tijdsdruk?
Op locatie naar keuze heeft The Mask een mysterieuze koffer voor jullie achtergelaten. Bij het openen van de koffer begint de timer direct te tikken. The Mask heeft speciaal voor jullie een explosieve escape room gemaakt. Lief, toch? Dacht het niet! Ga samen met elkaar de strijd aan en versla The Mask. Weten jullie onder tijdsdruk de juiste oplossingen te vinden? 

Zijn jullie klaar voor Escape the Mask?

  • Een nieuwe escape room ervaring met een unieke gameplay.
  • Een boeiende verhaallijn met mythologische wezens, De Grote Meesters en bommen.
  • Professionele begeleiding en spelmaterialen.
  • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.

Ontmantel op tijd de bomkoffer
De tijd is aan het tikken… Laat de ultieme strijd losbarsten door meerdere teams tegen elkaar te laten strijden. Verschillende escape games, raadsels en puzzels vliegen je om de oren. Denk jij The Mask sneller te verslaan dan andere teams? Dan gaat jouw team met de trofee naar huis! Let’s play a little game, shall we? 

Vul vrijblijvend voor meer informatie het aanvraagformulier in. Je ontvangt dan binnen één werkdag een persoonlijk advies op maat!

Ligging uitje

Escape the Mask is als escape box te spelen op elke locatie in Nederland. Van een horecagelegenheid tot een ruimte op kantoor. Alles is mogelijk. Mocht je zelf nog geen locatie op het oog hebben, dan regelen wij dat graag voor je!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!