Escape Box - Escape Room van 2024!

  • Uitjesbazen
  • 5 - 2500 personen
  • 20064
  • Beschrijving

''Let's play a little Game!'' Escape the Mask is dé Escape sensatie van 2023. Lukt het jullie om de explosieve Escape Box te overleven? Ervaar nu dé vetste Escape Room van dit moment!

Escape the Mask
Op locatie naar keuze heeft The Mask een creatie voor jullie achtergelaten. Een prachtig versierd pakketje trekt jullie aandacht. Bij het openen van het pakketje begint de timer direct te tikken. The Mask heeft speciaal voor jullie een explosieve Escape Room gemaakt. Lief, toch? Dacht het niet! 

Ga samen met elkaar de strijd aan en versla The Mask. Weten jullie onder tijdsdruk de juiste oplossingen te vinden? Verschillende Escape games, raadsels en puzzels.. The Mask houdt niet van half werk..

Ontwikkeld door makers van het NK-Escape Rooms

  • Een unieke verhaallijn met mythologische wezen, De Grote Meesters en bommen.
  • Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.
  • Geschikt voor teams van 4 á 6 personen.
  • Mogelijk op elke locatie.

Geschikt voor iedere gelegenheid
Van teamuitjes tot bedrijfsuitjes, Escape the Mask is geschikt voor iedere gelegenheid. Laat dé ultieme strijd losbarsten door meerdere Escape Boxen tegelijkertijd te starten. Denk jij sneller The Mask te verslaan dan andere teams? Uitjesbazen maakt voor iedereen dé Escape sensatie van 2023 mogelijk!

Let's play a little game, shall we?

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Tijdsduur: 2 uur.
Prijs: 
vanaf €29,50 p.p.
Groepsgrootte: vanaf 5 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

Onze tip: combineer de Escape Box met een lunch, diner of borrel! 

Ligging uitje

De Escape Box is te spelen op elke locatie in Nederland. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een horecagelegenheid, een ruimte op kantoor of een vergaderzaal. Mocht je zelf nog geen locatie hebben, dan regelen wij dat graag voor je!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!