Catering voor zakelijke evenementen | Volledig ontzorgd A-Z | Duurzaam

 • Holie Pizza
 • 25 - 400 personen
 • 22983
 • Beschrijving

Catering én event management in 1. Voor knallende én duurzame bedrijfsevenementen.
Live cooking voor je gasten. Van versgebakken pizza tot volledige aankleding. Verzorgd van A-Z. Mét positieve impact.

Van casual tussendoor tot hele-dak-eraf.
Voor elk type gelegenheid. Casual tussendoor of hele-dak-eraf. Binnen of buiten. Van kleine groepen tot wel 400 personen. Holie Pizza is een cateraar die meedenkt en volledig ontzorgt.

 • Lunch op kantoor
 • Teamborrel
 • Personeelsfeest
 • Jubileumfeest
 • Themafeest
 • Zomerfeest
 • Pizza workshops

Een cateraar die meedenkt.
Je hebt een datum, en dan... Ga je nadenken over de invulling van het eten. En het drinken. Misschien ook een barista? What about de aankleding? Een garderobe, statafels, lampjes of zelfs wat mooie bloemstukken?

Wij weten dat er veel komt kijken bij het organiseren van een evenement. Daarom denken we graag met je mee. Wij hebben veel ervaring met het invullen van bedrijfsevenementen. Van eten tot aankleding. Wij werken met partners waardoor we al het mogelijke eventmaterieel kunnen inzetten voor jouw evenement.

Nog geen concreet idee hoe jouw evenement eruit moet zien? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee over de invulling - van eten tot decoratie.

Samen maken we positieve impact.
Bij onze catering op locatie staat versgebakken pizza centraal. Pizza is onze superpower om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met eten dat gruwelijk lekker én duurzaam is.

Best slim toch? Want zeg nou eerlijk; wie houdt er nou niet van pizza?!

Door ons in te schakelen als cateraar en leverancier op jouw evenement maak je impact op drie manieren:

 1. Je reduceert de CO2 uitstoot doordat wij:
  1. Geen vlees en vis gebruiken
  2. Producten zoveel mogelijk lokaal inkopen
  3. Geen wegwerpservies gebruiken
 2. We compenseren onze CO2 uitstoot. Aan de hand van ons model, berekenen we hoeveel kg CO2 eq uitgestoten wordt. Naderhand compenseren we dit volledig bij onze partner Climeworks. Zo realiseren we samen een net-zero evenement.
 3. We inspireren je gasten door een fantastische ervaring te bieden met duurzaam eten.

Op zoek naar een leuke teambuilding activiteit?
Naast onze catering, verzorgen onze pizzabakkers ook pizza workshops op locatie. Zij leren jou en je collega's hoe je zelf een zalige pizza kunt bakken.

Geen suffe teambuilding of saaie presentaties. Eerst geven we een mini-pizza college waarbij we je meenemen in de geheimen van het perfecte pizzadeeg. Daarna mag iedereen losgaan in de keuken en zijn eigen picasso maken.

Waar wacht je nog op?! Let's go!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Servicegebied
Wij werken voornamelijk in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Ligt jouw locatie daar net buiten? Laat het ons weten, wij zijn de moeilijkste niet!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!