Een dag Luchtmachttraining

  • Sky High Events
  • 20 - 200 personen
  • 10534
  • Beschrijving

Een spannende geheim agent training met jullie team. Vliegen, navigeren, satellietfoto’s waarnemen, buksschieten en een geheim agent IQ test.

Alle teams zullen deze intensieve geheim agent training doorlopen. Iedereen gaat vliegen, schieten en zijn hersens gebruiken. Je krijgt een outfit passend bij je functie.

Na een korte, bondige briefing voeren de teams opdrachten uit. Op de grond en in de lucht. Iedereen krijgt een taak. Doen jullie het goed dan verdienen jullie punten. Want de teams gaan het tegen elkaar opnemen. Doel en opdrachten zijn hetzelfde.

Doorslaggevend is de samenwerking. Vliegtuigen besturen, spannende opdrachten uitvoeren, genieten van adembenemende uitzichten. Navigeren jullie langs de geplande route en vinden jullie de objecten aan de hand van satellietfoto’s? Goede communicatie is cruciaal in het vliegtuig!

Een schietcursus ontbreekt natuurlijk niet. Jullie leren hoe je met verschillende sniper-buksen omgaat. Verdienen jullie voldoende punten met de beschikbare munitie? Zitten er echte scherpschutters in jullie groep?

De resultaten vernemen de teams aan het einde van deze spannende dag. Welk team heeft de meeste punten behaald en veroverd de felbegeerde “Geheim Agent-Award”?

Voor meer informatie of een offerte kunt u vrijblijvend het aanvraagformulier invullen!

Ligging uitje

Vliegveld Teuge

Trefwoorden
Vliegtuig besturen, Outdoor bedrijfsuitjes, survival, actieve uitjes, sportieve teamuitstapjes, sportief evenement, outdoor spel en ontspanning, outdoor sport en actie, evenementenbureau, teambuilding, teamtraining, samenwerking, aspirant piloot voor één dag, luchtmacht-dag, luchtmachtpiloot, bedrijfsuitje vliegen, teamwork, samenwerken.

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!