E-Chopper tocht door de Peel

  • De Heere van Meijel
  • 2 - 150 personen
  • 11006
  • Beschrijving

Als stoere biker op pad? Ervaar het nu bij e-Chopper in de Peel
Hesje aan, bandana om en start die motoren maar! Toer als een echte stoere biker door de Peel met een E-Chopper. Een unieke, stoere én milieuvriendelijke manier om de mooie peelomgeving te ontdekken. Met uw gezelschap stapt u op deze gemakkelijk bedienbare elektrische scooter en vervolgens toert u over de ruige wegen van het peelgebied.
De route brengt u langs de rand van de Peel richting Asten, Deurne en Liessel. Een uniek, relax en groen dagje uit voor iedereen!

Wij nodigen u uit om gedurende ± 2,5 uur een tocht te maken op deze stoere en groene E-Chopper en op unieke wijze te genieten van al het moois wat de Peelregio te bieden heeft. Om als groep herkenbaar te zijn krijgt u van ons echte ‘E-Chopper in de Peel’ hesjes die u gedurende de tocht mag dragen.

Eten en drinken
Voorafgaand of aansluitend aan de tocht kunt u optioneel gebruik maken van een heerlijke lunch of diner bij De Heere van Meijel. Een borrel aan de bar of op het terras kan uiteraard ook.


Combineren met andere activiteiten.
Bijvoorbeeld met:

Snorfietsen in de Peel
legerjeep rijden
Trabant tourtocht
Lunch en diner

De e-chopper tochten bieden plaats van 1 tot 15 personen. Tot 30 personen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen, waardoor er een dagvullend programma ontstaat.

Starttijden:
Ochtend (hele jaar)
Middag (hele jaar)

Voorwaarden:
- Bestuurder minimaal 16 jaar en in het bezit van een geldig bromfietscertificaat of rijbewijs B
- Borg: 50,- per E-Chopper met een maximum van 250,00 per boeking
- Overige voorwaarden en huurcontract

Kosten:
Tocht van ca. 2,5 uur inclusief WA-verzekering a 34,90 p.p. (incl. btw)
Wij doen ons uiterste best om een fantastisch leuke dag voor jullie te organiseren! Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand formulier in!

Ligging uitje

In het Peelgebied (ZuidOost Brabant - Noord Limburg)

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!