E-chopper TeamGame

  • Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events
  • 20 - 100 personen
  • 23331
  • Beschrijving

Stap op een 100% elektrische E-chopper en probeer in teamverband zoveel mogelijk punten te scoren op de opdrachten die je onderweg tegenkomt. Middels een speciaal hiervoor ontworpen GameApp ga je tijdens dit superleuke bedrijfsuitje op zoek naar GPS hotspots in de omgeving. Algemene kennisvragen, rekenopdrachten, logica en natuurlijk ook uw eigen (bedrijfs)vragen maken deel uit van deze leuke competitie.

E-chopper Game...het leukste bedrijfsuitje op de E-chopper
Na een duidelijke instructie over de E-choppers op onze vaste startlocatie NH Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout, kan het bedrijfsuitje E-chopper Game beginnen.

De teamcaptain van ieder team download onze speciale GameApp op zijn / haar smartphone en logt via een QR-code in om de game te starten. Na het invoeren van een unieke teamnaam, gaat de timer lopen.

Teams navigeren naar diverse GPS hotspots in de regio, waardoor je tijdens dit leuke programma ook nog eens de omgeving ontdekt. Noordwijk, de duinen en de Bollenstreek…het zit er allemaal in! Aangekomen op een hotspot, verschijnt er een vraag, teamopdracht of foto-opdracht op de telefoon van de teamcaptain. Samenwerking, communicatie en creativiteit bepalen tijdens dit bedrijfsuitje uiteindelijk welk team de meeste punten scoort en er met de medailles vandoor gaan.

Tailormade met eigen logo en bedrijfsvragen
Het is zelfs mogelijk een aantal bedrijf- of collega gerelateerde vragen in het programma op te nemen, waardoor uw E-chopper Game een eigen karakter krijgt. Ook uw bedrijfslogo verwerken wij in de game.ekker cruisen door het Hollands Duin en tussen de bloembollenvelden, genieten van het zonnetje, de mooie omgeving en natuurlijk van elkaar.

Online ranking tijdens het bedrijfsuitje E-chopper Game
Tijdens dit superleuke teamuitje kunt u op ieder moment online op uw smartphone zien hoe uw team ervoor staat qua punten, wat leidt tot een spannende competitie.

Handsfree navigeren tijdens de E-chopper Game
Veiligheid staat uiteraard voorop. De E-Choppers zijn voorzien van een smartphone houder voor elk type smartphone, zodat je veilig en eenvoudig handsfree kunt navigeren naar de GPS hotspots.

Tijdsduur bedrijfsuitje E-chopper Game
De duur van deze superleuke E-Chopper Game is 2 uur. Als de timer op 00:00 staat, moeten alle teams weer terug zijn op de startlocatie.

E-chopper Game op locatie?
De E-chopper Game start normaliter vanaf onze vaste verhuur locatie NH Conference Centre Leeuwenhorst, gelegen op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout. Optioneel tegen meerprijs kunnen wij ook E-choppers naar Noordwijk aan Zee brengen. Houdt u dan wel rekening met een andere arrangementsprijs dan vermeld vanaf onze vaste verhuurlocatie .

Ligging uitje

Noordwijk, Noordwijkerhout

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!