Dropzone! Meer dan een dropping alleen...

  • Jan Soldaat
  • 20 - 1000 personen
  • 10503
  • Beschrijving
Dit is een coronaproof bedrijfsuitje!

Rond de klok van 16:00 (of een tijd naar eigen keuze) verwelkomen wij u en uw gezelschap met koffie en thee in ons hoofdkwartier midden op de Veluwe.

Een half uur later valt korporaal Jan binnen en geeft u de belangrijke taak om een verkenningsmissie uit te voeren. Deze verkenningsmissie wordt door meerdere teams uitgevoerd, dit om de kans van slagen te vergroten.

Wat is er aan de hand? Één van de belangrijkste aanvoerroutes van goederen is al enige tijd in handen van de vijand en voorraden beginnen schaars te worden. Om zo onopvallend mogelijk te werk te kunnen gaan zal deze missie lopend uitgevoerd worden.

De teams worden in authentieke legervoertuigen gedropt aan de rand van het vijandelijke gebied, waarna zij zo onopvallend mogelijk het vijandelijke gebied binnentreden. De route zal met een GPS bepaald worden, zodat alle kleine weggetjes en paadjes gevonden kunnen worden.

Tijdens deze 3 uur durende missie zullen de teams de vijand regelmatig tegen het lijf lopen, welk team heeft de beste tactiek en krijgt de Dropzone-Award!?

Missie Dropzone is inclusief:
- Dropping met authentieke legervoertuigen
- Professionele begeleiding
- Koffer met gadgets, versnaperingen, GPS en aanwijzingen
- Prijsuitrijking

Coronaproof:
Doordat er kleinere groepen worden gemaakt, is het altijd mogelijk om 1,5 meter afstand te houden. Zelfs in de voertuigen, met behulp van een plexiglas plaat! Al onze evenementen zullen starten met een korte anti-pandemie-training. Hierbij zult u op ludieke wijze uitleg krijgen over handen wassen, mondkapjes op- en afdoen en afstand houden van elkaar.

Uitbreidingen:
- Cadi (kantinedienst) Soep met brood
- Extra vijandelijkheden
- Professionele fotograaf of cameraploeg
- Stevige maaltijd of uitgebreid diner
- Overnachting
- Rally met legervoertuigen
- Helicopterdropping
- Themafeest
- Quizavond

Voor meer informatie of een offerte kunt u hieronder vrijblijvend het aanvraagformulier invullen!
Ligging uitje
Veluwe

Trefwoorden
Dropping in de bossen, teambuilding, exclusief bedrijfsuitje, welk team werkt het meest efficiënt, teamspirit, test je collega's, actief bedrijfsuitje, uitdagend bedrijfsuitje, bedrijfsuitje op de Veluwe, coronaproof, pandemieproof, afstand

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!