Dropping

  • TB Events
  • 6 - 5000 personen
  • 13070
  • Beschrijving

Dropping! Vinden jullie de weg terug?

Geblinddoekt worden jullie naar een onbekende plek gebracht, vanwaar de weg zelfstandig terug moet worden gevonden. Natuurlijk laten we jouw team niet helemaal aan het lot over. Om te helpen krijgen jullie een gps-apparaat, een oude telefoon en een aantal dossiers mee. Door opdrachten te voltooien is er steeds meer kennis over de juiste route te verkrijgen. Zo komen jullie steeds dichter bij het uiteindelijke doel... Bereik zo snel mogelijk samen met jouw team de eindlocatie!

Helaas is het niet zo makkelijk als dat het klinkt. Twee teamgenoten zijn aan elkaar vastgebonden en het is alleen mogelijk om vrijuit te bewegen door deze touwpuzzel op te lossen. Vervolgens wordt door het voltooien van de startopdracht de eerste gps-locatie onthuld. Voer de letter in en volg de satellieten. Zoek een eigen weg om zo snel mogelijk aan te komen bij het eerste checkpoint. Hier wacht een lastige uitdaging. Los alle puzzels op en kraak de codes om de laatste bestemming te bereiken.
Als de eindlocatie is ontcijferd beginnen jullie aan het spannendste deel. Pas op! Er is zojuist een telefoontje binnengekomen, de boswachter is naar jullie op zoek! Als hij jouw team te pakken krijgt, is de missie niet behaald. Kijk goed om je heen en blijf op jullie hoede.


Let op! Voor een spectaculaire dropping raden we aan om dit in het donker te doen. Wij horen graag van u welke startlocatie uw voorkeur heeft. Als u een dropping wenst in the middle of nowhere, zal de ontmoetingsplek ook dicht bij dit natuurgebied moeten liggen.

Ligging uitje

De Dropping kan op iedere willekeurige locatie in Nederland, Duitsland of Belgie gespeeld worden.

Bijvoorbeeld; Groningen, Leeuwarden, Arnhem, Deventer, Den Haag, Zwolle, Kampen, Apeldoorn, Middelburg, Zeeland, Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Barneveld, Bergen op Zoom, Borculo, Breda, Den Bosch / ‘s Hertogenbosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Goes, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Lichtenvoorde, Lochem, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Oldenzaal, Oss, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Waalwijk, Wageningen, Winterswijk, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle, Nederland, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!