Driving Home for Christmas

  • ABC Events
  • 32 - 500 personen
  • 10512
  • Beschrijving

De winter is aangebroken! 

"Driving in my car, Driving home for Christmas"

Ga op pad met de winterse rally waarbij u zelf naar 'huis' rijdt in een legervoertuig. U dient de verloren pakjes die uit de arrenslee zijn gevallen te verzamelen zodat deze nog op tijd (voor de Kerst) kan gaan bezorgen. 

In teams van maximaal 8 personen gaat u op kerstmissie met de legervoertuigen. De teams krijgen diverse opdrachten van de kerstman. Als eerste moeten er kerstballen geschoten worden (optioneel). Wie heeft een vaste hand? Daarna gaat u op pad met verschillende opdrachten; het besturen van het voertuig, navigeren, pakketjes zoeken, vragen beantwoorden. En op verzoek kunnen we dit allemaal aanpassen en dingen toevoegen/weglaten naar wens.

Als afsluiter zit er bij dit arrangement standaard een diner in. Praat onder het genot van een kaas-, vlees- of visfondue na met je collega's/kennisen/vrienden/familie. Niets is te gek. Wilt u na het eten nog niet naar huis? Voeg dan een Christmas Quiz toe aan het programma, geheel in stijl en met quizdesk met zwaailampen en drukknoppen.

Omdat wij zo van de winter en kerstperiode houden, organiseren we dit evenement vanaf nu ook in de lente, zomer en de herfst! ABC Events is een evenementenbureau dat zich richt op high-end evenementen voor grote groepen. 

Voor meer informatie of een offerte kunt u hieronder vrijblijvend het aanvraagformulier invullen!

"Why couldn't it be Christmas everyday?!!"

Ligging uitje

Velsen, Spaarnwoude, Haarlemmerliede, Nabij Haarlem. Op aanvraag kunnen we deze tocht ook in andere delen van het land uitvoeren.

Trefwoorden
Outdoor bedrijfsuitjes, survival, actieve uitjes, sportieve teamuitstapjes, sportief evenement, outdoor spel en ontspanning, outdoor sport en actie, evenementenbureau, teambuilding, teamtraining, samenwerking, winter, kerst, kerstuitje, kerstman, winteruitje.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!