Drakenboot varen

  • Hiawatha Actief
  • 11 - 150 personen
  • 12413
  • Beschrijving

Een echte beleving op jullie bedrijfsfeest!

Drakenboot varen betekent Strijd en Spektakel op het water! De stuurman houdt de boot op koers en de trommelaar geeft het ritme aan, terwijl de 16-koppige bemanning peddelt om het hardst. Door goed in teamverband te werken ontstaat kracht en snelheid. Fantastische teambuilding!

Drakenboot
Het drakenboot varen komt voort uit een eeuwenoude Chinese traditie. Een drakenboot is een 12 meter lange open kano met op de boeg een prachtige drakenkop. De trommelaar zit op de boog en zweept de (16) peddelaars op aan de hand van het ritme dat wordt geslagen. De peddelaars zitten links en rechts naast elkaar. De stuurman staat achterop de drakenboot en bepaalt de koers. Hiawatha Actief beschikt over 3 drakenboten.

De drakenboot race is te organiseren in Zwolle of Dalfsen, Kampen, Hardenberg, Groningen en Giethoorn.

Andere locaties zijn mogelijk in overleg.

Drakenboot race Dalfsen
De Overijsselse Vecht vormt een prachtig  decor voor deze wedstrijd met drakenboten. Tijdens een clinic van onze stuurman leren de bemanning en trommelaar samen het ritme te pakken om hoge snelheid te behalen. Als iedereen er klaar voor is barst het spektakel los. Welk team gaat over een afstand van 200 meter als eerst over de finish?

Drakenbootrace Zwolle
Onze stuurman geeft een clinic tijdens een rondje stadgracht. Geniet van de mooie binnenstad van Zwolle, terwijl je het ritme te pakken krijgt. Daarna volgt een spetterende drakenbootrace over 200 meter op het Zwarte Water.

Op locatie
Het is ook mogelijk onze drakenboten te huren voor een race op een andere locatie in Nederland.

Inclusief stuurman per boot en zwemvesten.

TIP: Drakenboten zijn zeer geschikt voor grote groepen, daarnaast kunnen zij worden ingezet als onderdeel van The Battle!

een bijzondere activiteit om invulling te geven aan je bedrijfsfeest, personeelsuitje of teambuilding!

Ligging uitje
Dalfsen ligt in Vechtdal Overijssel op 15 km van Zwolle. De Drakenboot race in Dalfsen is op de Overijsselse Vecht en in Zwolle op de stadsgracht. De drakenboot race is ook te organiseren in Amersfoort, Hardenberg, Groningen, Utrecht, Amsterdam, Haarlem en Giethoorn. Wij beschikken over 3 drakenboten.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!