DISC-Kwiz - Interactieve teambuilding workshop: verbeter jullie samenwerking

  • GO-Teambuilding
  • 15 - 200 personen
  • 23364
  • Beschrijving

Ontdek de Kleuren van Samenwerking met de DISC Kwiz!
Benieuwd naar de dynamiek binnen jouw team? Wie is die vrolijke gele kanarie die altijd vol energie is? Of de bedachtzame blauwe dakduif die alles tot in de details uitwerkt? Misschien heb jij wel een leidinggevende die net zo gepassioneerd is als de rode Angrybird? De DISC Kwiz werpt een speels licht op deze persoonlijkheden en geeft je inzicht in de gedragsstijlen die jouw team vormen.

Maar dit is geen gewone DISC-training - dit is de DISC Kwiz, een speelse en interactieve ervaring die het beroemde persoonlijkheidsmodel in een creatief jasje steekt! Beeld je in: een middag vol boeiende interacties, speelse Kwiz-onderdelen en uitdagende doe-opdrachten. Leer niet alleen over jezelf, maar ontdek vooral de verborgen eigenschappen van je collega's. Het resultaat? Een dieper begrip voor elkaar en een solide basis voor betere communicatie en samenwerking.

Laat je innerlijke gele kanarie los en ontdek hoe het is om in de huid van verschillende gedragsstijlen te kruipen. Deze interactieve training leidt niet alleen tot verhelderende inzichten, maar ook tot een flinke dosis plezier en teamspirit.

Bij ons draait alles om maatwerk. De DISC Kwiz wordt aangepast aan de specifieke behoeften en dynamiek van jouw team. Wil je nog een stapje verder gaan? Overweeg dan om jouw team het DISC-model zelf te laten ervaren voordat we aan de Kwiz beginnen. Deze informatie gebruiken we om het spel op maat samen te stellen, zodat het perfect aansluit op de behoeften van jouw team.

En hier komt het beste deel: onze Kwiz is flexibel en past zich aan het weer aan. Of de zon nu schijnt of de regen met bakken uit de lucht komt, we hebben zowel binnen- als buitenopdrachten om ervoor te zorgen dat het plezier en het leren altijd doorgaan.

Dus, ben je klaar om de kleuren van samenwerking te ontdekken? Wil je de DISC Kwiz aanpassen aan de unieke behoeften van jouw team? Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op, geef ons je wensen door en laat ons een onvergetelijke en leerzame ervaring voor jouw team creëren. De DISC Kwiz wacht op jullie - laten we samen de reis beginnen!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Wij komen op locatie door heel Nederland.

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!