De Kluis

  • Uitjes en Eten
  • 8 - 2500 personen
  • 10972
  • Beschrijving

Kruip in de huid van een crimimeel en beroof de buit!
Jullie staan aan het begin van een criminele operatie en niet zomaar één. Jullie gaan namelijk een nog voortvluchtig crimineel beroven. Het doel van deze operatie? Erachter komen waar hij zijn buit verscholen heeft. Dit doen jullie door de stad in te gaan op zoek naar de aanwijzingen en de kluizen. Welk team kraakt het snelst de codes van de kluizen en haalt de meeste buit binnen? 

Wat is de Kluis?

  • In elke stad te spelen
  • Ga op zoek naar de verborgen aanwijzingen
  • Puzzels en raadsels liggen voor het oprapen..
  • Kraak de kluizen en haal de meeste buit binnen

Nadat ieder team is ingelogd in de Uitjes en Eten App begint de criminele operatie. Op een aantal locaties in de stad is de voortvluchtige gesignaleerd. Jullie gaan langs bij deze locaties om aanwijzingen te verzamelen. Wat valt jullie op? Verbind de juiste informatie met elkaar. Ga op zoek naar de kluizen en kraak de codes! Een interactief en spannend stadsspel!

Dit uitje is inclusief:

  • Gebruik van de speciaal ontwikkelde App
  • Onze begeleider stuurt jullie aan op afstand
  • Benodigdheden worden via de post toegestuurd
  • Alle gemaakte foto's krijg je naderhand toegestuurd
  • Een prijsje voor het winnende team!

Programma

14.00 - 14.10 uur Verzamelen, indeling teams en inloggen op de App
14.10 - 16.10 uur De Kluis
16.10 - 16.15 uur Afsluiting met een onthulling van het winnende team

De tijden van het programma zijn flexibel en kunnen naar wens aangepast worden.

Binnen één werkdag een offerte! 
Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan: wij helpen je graag verder! Onze programma's kunnen volledig naar jullie wens ingericht worden. Wij organiseren uitjes en teamuitstapjes door heel Nederland. Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. Geef jullie voorkeurlocatie (stad, strand of outdoorlocatie) aan ons door en wij kijken naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor Uitjes en Eten?
Wij maken blij! Groepen die een uitje hebben gehad bij Uitjes en Eten geven hun uitje gemiddeld 4,9 van de 5 sterren! uit ruim 200+ Google beoordelingen! Benieuwd naar de ervaringen van deze groepen? Bekijk hier onze Google reviews!

Vanaf 8 tot 2500 personen. Ideaal voor iedere groep, beroof de buit in De Kluis!

Ligging uitje

De Kluis is in elke stad in Nederland en België mogelijk! Zoals Alkmaar, Amsterdam, Antwerpen, Haarlem, Groningen, Utrecht, Den Bosch, Breda, Leiden, Rotterdam en veel meer! Vul jullie voorkeursplaats in bij het aanvraagformulier of laat je adviseren door onze experts.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!