De Vermiste Generaal

  • Sky High Events
  • 30 - 200 personen
  • 10524
  • Beschrijving

Zelfstandig vliegen en navigeren, aangevallen worden door de vijand in de lucht en rallyrijden met authentieke legertrucks. De missie waar het allemaal in gebeurd: “De Vermiste Generaal”.

In de ochtend krijgt u met uw collega’s een briefing op onze vliegbasis in Teuge. Kort hierna krijgt u een spoedcursus vliegen en navigeren. Piloten zijn schaars in oorlogstijd, dus er is geen tijd te verliezen.

Als u halverwege de ochtend deze spoedcursus met succes heeft afgerond, komt het moment van de waarheid. U gaat onder deskundige begeleiding van een ervaren vlieger een luchtpatrouille vliegen in teams van 3 personen. Uw doel: vlieg het vijandelijke gebied in en leg contact met de generaal.

Het vijandelijk gebied doet zijn naam eer aan, na enkele minuten vliegtijd wordt u gevolgd door een vijandelijk toestel (optioneel) In uw training heeft u hier mee om leren gaan; lukt het uw team om dit toestel af te schudden? Mocht het u lukken om contact te leggen met de generaal dan noteert u de positie en de code die deze u verschaft. Deze heeft u later nodig om de Duitse controlepost te doorkruisen. 

Eenmaal terug op de vliegbasis heeft het grondpersoneel de legervoertuigen voor u en uw teamleden in gereedheid gebracht.  Met deze bijzondere voertuigen moet u de generaal zien te bevrijden uit het vijandelijk gebied.

Het team dat er in slaagt de generaal veilig terug te brengen op het hoofdkwartier zal hiervoor rijkelijk beloond worden.

Durft u deze missie uit te voeren?

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Vliegveld Teuge

Trefwoorden
Zelfstandig vliegen, vliegbasis Teuge, Outdoor bedrijfsuitjes, survival, actieve uitjes, sportieve teamuitstapjes, sportief evenement, outdoor spel en ontspanning, outdoor sport en actie, evenementenbureau, teambuilding, teamtraining, samenwerking, vliegtuig besturen, rally rijden, legervoertuigen, legerthema, Uniek bedrijfsevenement, Een uitje om nooit te vergeten.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!