De Pelgrimscode

  • TB Events
  • 6 - 500 personen
  • 12415
  • Beschrijving

De Pelgrimscode; doorkruis de stad, kraak de code en vind de pelgrimsschat!
Het razend spannende tv-programma De Pelgrimscode is een groot succes op de buis. En voortaan ook bij TB Events, want bij ons speel je De Pelgrimscode als spannende citygame, ideaal voor groepsuitjes of bedrijfsuitjes. In groepen doorkruis je een stad op zoek naar verschillende historische plekken. Daar vind je aanwijzingen die je team steeds een stap dichterbij het einddoel brengt: de locatie van de pelgrimsschat!

Wat staat je te wachten tijdens De Pelgrimscode?
Zoals de naam al doet vermoeden, transformeren alle deelnemers tijdens dit spel tot pelgrims, op weg naar dat ene ‘hogere doel’: de pelgrimsschat. Voor je op pad gaat volgt er eerst een uitgebreide briefing en een drankje met iets lekkers, zodat iedereen goed voorbereid aan de tocht begint.

Dan gaat je team de stad in, op weg naar de eerste historische beproeving. Al puzzelend en door het goed uitvoeren van opdrachten probeer je de eerste code te vinden. Heb je ‘m gevonden? Dan weet je de volgende uitdaging te vinden! Aan de hand van eliminatiespellen kan je team bonusaanwijzingen verdienen. Ook kunnen jullie in bezit komen van een speciale sleutel en deze inzetten voor een vrijstelling of een extra aanwijzing. Maar pas op, want op dat moment komt een ander team naar keuze in het bezit van deze belangrijke sleutel. Bedenk dus goed wanneer je ‘m inzet. Zo wordt je team steeds handiger en speuren jullie jezelf zo richting de pelgrimsschat. Moge het scherpste team winnen!

Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Deze activiteit is mogelijk in heel Nederland, Duitsland en Belgie waaronder:

Arnhem, Amsterdam, Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Barneveld, Bergen op Zoom, Borculo, Breda, Den Bosch, ‘s Hertogenbosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Goes, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Lichtenvoorde, Lochem, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Oldenzaal, Oss,Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Waalwijk, Wageningen, Winterswijk, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle, Nederland, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!