De Kroongetuige - Mogelijk op elke locatie!

  • Uitjesbazen
  • 5 - 2500 personen
  • 20282
  • Beschrijving

Monic Hendrickx heeft het stokje overgedragen. Speel nu zelf met je gezelschap De Kroongetuige als City game. Er is een moord gepleegd. En jullie gaan aan de hand van Cyprische aanwijzingen oplossen wie dit op zijn geweten heeft. Maar.. Is er met bewijsmateriaal geknoeid? Ja of nee? En door wie?

Spanning en sensatie
Jullie bevinden jezelf in het centrum van een druk bezochte stad en krijgt tot grote schrik te horen dat er een moord gepleegd is. Er zijn door heel de stad heen cryptische aanwijzingen verspreid die jullie zullen helpen met het oplossen van deze gruweldaad. Er zit echter iemand in jullie midden die hele andere plannen heeft. De Kroongetuige probeert jullie onderzoek namelijk te saboteren.

  • City game gecombineerd met app.
  • High-quality spel materiaal.
  • Professionele begeleiding.
  • Teambuilding gegarandeerd!

Kruip in de huid van een échte rechercheur
Gewapend met een envelop aan bewijsmateriaal gaan jullie in groepen de stad in. Dan is het aan jullie om jezelf te navigeren naar verschillende hot-spots in de stad. Op deze plekken kun je verschillende opdrachten verwachten die je steeds dichter brengen bij de waarheid. Maar zorg dat je iedereen in de gaten houdt. Iemand uit jullie groep is namelijk de Kroongetuige, en deze zal er alles aan doen om het proces zo moeilijk mogelijk te maken. Weten jullie hem of haar eruit te pikken bij het proces-verbaal?

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Tijdsduur: 2,5 uur.
Prijs: 
vanaf €24,50 p.p.
Groepsgrootte: 
vanaf 5 tot 2500 personen. Ideaal voor meerdere teams en grotere groepen.

Onze tip: combineer De Kroongetuige met een lunch, diner of borrel! 

Ligging uitje

De Kroongetuige is te spelen in elke stad naar keuze in Nederland. Jullie kiezen de locatie, wij komen naar jullie toe!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!