De Kluis in Huis

  • TOP-uitje.nl
  • 2 - 100 personen
  • 11174
  • Beschrijving

De Kluis in Huis is een zelfstandige escapegame welke op afstand of in verschillende ruimtes tegen elkaar gespeeld kan worden. Speel het als battle tegen je collega’s en laat ze zien dat jullie het slimste team zijn! Jullie krijgen een Kluis en per team van 2-5 personen een koffer opgestuurd. Welk team weet als eerste alle raadsels te ontcijferen en de Kluis te openen?

Op het oog is het een rommeltje op tafel, maar jullie weten beter. Hier wordt nagedacht, worden aantekeningen gemaakt en worden oplossingen gevonden. De tijd vliegt. Normaal een goed teken, maar nu even niet! Jullie zitten midden in De Kluis in Huis. Binnen 2 uur moet de Kluis open!

Zodra een team de koffer open heeft, zien zij vijf kistjes, afgesloten met hangslotjes en allerlei losse materialen. Stap voor stap worden raadsels ontcijferd en codes gevonden. Elk kistje dat opengaat, brengt het team dichter bij de cijfercode van de Kluis. Maar de timer tikt door en de andere teams zijn ook al ver op weg…

Bij grotere groepen kan De Kluis in Huis begeleid door één van onze enthousiaste spelleiders. Na de ontvangst en speluitleg zal er met de juiste begeleiding voor gezorgd worden dat alle teams op scherp blijven. Mochten de teams te lang vastlopen op een onderdeel, zal de spelleider ze ook van tips voorzien, zodat de strijd tot het einde voelbaar is.

Prijs kleine groepen (exclusief verzending)
1 team: € 57,50
2 teams: € 107,50
3 teams: € 157,50
4 teams: € 207,50

Bent u met een grotere groep of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over!

Programma voorstel

14:00 - 14:15 Ontvangst en speluitleg
14:15 - 16:15 De escape game: De Kluis in Huis
16:15 - 16:30 Afsluiting en nabespreking

Inbegrepen binnen dit uitje

  • Per team een bomvolle koffer met opdrachten en raadsels
  • Een kluis met aftellende klok
  • Per team een kraskaart met tips

Optioneel binnen dit uitje

  • Begeleiding ter plaatse
  • Lunch, borrel en/of diner
  • Combineren met andere activiteiten
  • Speciale wensen? Laat het ons weten!
Ligging uitje

Mogelijk in alle steden.

Alkmaar, Almelo, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Apeldoorn, Arcen, Arnhem, Assen, Bergen op Zoom, Boxmeer, Breda, Brielle, Budel, Delft, Den Bosch, Den Haag, Den Helder, Deventer, Doesburg, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Goes, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Hardenberg, Harderwijk, Heerenveen, Heerlen, Helmond, Hengelo, Hoorn, Kampen, Leerdam, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Maastricht, Meppel, Middelburg, Naaldwijk, Nieuwegein, Nijmegen, Oldenzaal, Oosterhout, Panningen, Purmerend, Raamsdonkveer, Rijen, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Schiedam, Sittard, Sittard-Geleen, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Veenendaal, Venlo, Vlaardingen, Vlissingen, Wageningen, Woerden, Zaandam, Zoetermeer, Zwolle.

Staat uw stad er niet bij? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!