De EscapeGame

  • GameEvents
  • 20 - 800 personen
  • 10732
  • Beschrijving

EscapeGame is een interactief stadsspel wat je mét, maar ook tegen elkaar speelt. Ga op zoek naar de virtuele kluizen, los de puzzels op een kraak de codes. Het team dat het meeste geld buit maakt wint het spel!

Speel dit spannend ontsnappingsspel op locatie naar keuze. Deze EscapeGame is een ware uitdaging. Deze versie gaat buiten de grenzen van een escaperoom waaruit ontsnapt moet worden.

Wanneer alle deelnemers verdeeld zijn in teams van 6-8 personen begint het spel. Op de zelf gekozen locatie kiezen de teams kluizen die geopend moeten worden, maar dat zal niet zomaar gaan!

Iedereen zal zich maximaal moeten inzetten om alle puzzels, foto- en bouwopdrachten, proeverijen en doordenkers op te lossen. Samen met je eigen team ga je een onderlinge strijd aan tegen de andere teams, waarbij ieder team zoveel mogelijk buit probeert te bemachtigen. Samenwerking binnen de teams is dus erg belangrijk om de andere teams te kunnen verslaan.

Het spel wordt gespeeld met een speciale app op een iPad die ieder team meekrijgt. De EscapeGame kan gespeeld worden op een door je zelf gekozen locatie, met groepen tot 1.500 personen. Graag denken we ook mee op het gebied van catering en opdrachten op maat, om deze ervaring tot in de puntjes te verzorgen.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

De EscapeGame is op de volgende locaties te spelen:

Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Leuven, Lille/Rijssel, Maastricht, Mechelen, Middelburg, Nijmegen, Oostende, Rotterdam, Utrecht, Vlissingen, Zwolle.
Ook mogelijk in Belgie! 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!