De DAF Zuiderzee Race (Rally rijden om en zeilen over het IJsselmeer)

  • ABC Events
  • 20 - 200 personen
  • 10543
  • Beschrijving

De DAF Zuiderzee Race.
Een compleet dagarrangement met lunch, rally rijden, zeilrace over het IJsselmeer, borrel en barbecue. Voor de bedrijven die alles uit de kast willen halen hebben wij dit sportieve combinatie-evenement aan.

Dit evenement bevat onder andere een rally met legervoertuigen. Er zal een tocht worden gereden vanuit Muiden naar Volendam (of andersom). De rally met authentieke legervoertuigen voert de teams langs de schitterende omgeving rondom de voormalige Zuiderzee. Onderweg worden door de teams diverse opdrachten uitgevoerd.

Tegelijkertijd start er vanuit Muiden een zeiltocht met snelle moderne jachten of een Klipper. De schepen hebben uiteraard dezelfde bestemming als de voertuigen, namelijk het pittoreske Volendam! Hier eenmaal aangekomen staat er een overheerlijke schipperslunch voor de teams klaar.

Na de lunch gaat de tweede helft van de race van start. De teams wisselen nu tussen de wal en het schip en zetten zo weer koers richting het hoofdkwartier in Muiden.

Bij deze zeeslag draait het om kennis, tactiek en teamwork. De rally en de zeiltocht draaien niet om snelheid, maar om het juist beantwoorden van vragen. Aan het einde van de dag wordt er een winnaar bekend gemaakt. Dit winnende team krijgt een bokaal uitgereikt en uiteraard ontbreekt een fles champagne hierbij niet.

Voor meer informatie en of vragen, vul het onderstaand formulier in!

Ligging uitje

Muiden, Volendam

Trefwoorden
Rally langs de vecht, legeruitje, bedrijfsuitje op het water, zeilen met collega’s, rally rijden, zeilrace over het ijselmeer, sportief bedrijfsuitje, zeiltocht, schipperslunch, kennis, tactiek, teamwork, teambuilding.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!