De Da Vinci Code

  • TB Events
  • 6 - 5000 personen
  • 12677
  • Beschrijving

De Da Vinci Code! De zoektocht naar de Heilige Graal.

Onthullen jullie het grootste geheim uit de geschiedenis? Ga op een queeste en ontdek dat er achter het symbool een groot geheim schuil gaat. Speel de Da Vinci Code als spannende citygame, ideaal voor groepsuitjes of bedrijfsuitjes. Doorkruis de stad, kraak de code en vind de Heilige Graal!
 
Wat staat je te wachten tijdens De Da Vinci Code?
In groepen kom je op verschillende historische plekken in de stad. Daar vind je aanwijzingen die je team steeds een stap dichterbij dat ene ‘hogere doel’ brengen: de Heilige Graal! Voor je op pad gaat volgt er eerst een uitgebreide briefing en een drankje, zodat iedereen goed voorbereid aan de tocht begint.
Dan gaat je team de stad in, op weg naar de eerste historische beproeving. Al puzzelend en door het goed uitvoeren van opdrachten probeer je de raadselachtige boodschappen te vinden. Ontdek de codes en ontrafel het mysterie die de wereld op haar grondvesten zou doen schudden! Aan de hand van locatiespellen kan je team bonusaanwijzingen verdienen. Ook kunnen jullie in bezit komen van een cryptex en deze inzetten voor een vrijstelling of een extra aanwijzing. Zo wordt je team steeds handiger en speuren jullie jezelf zo richting de locatie van Heilige Graal. Moge het scherpste team winnen!
Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking.
 
Honger naar meer?
Een hightea, lunch of diner als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor onze opties. De Da Vinci Code is in diverse steden in Nederland, Duitsland en België te spelen (ook in het Engels). Het spel kan naar wens op iedere locatie uitgezet worden.
Kleinere groepen of groepen groter dan 30 personen, ontvangen een aangepaste offerte.
Ligging uitje

De Da Vinci Code is mogelijk in heel Nederland Duitsland en Belgie.
Waaronder: Groningen, Utrecht, Rotterdam, Maastricht, Zwolle, Amsterdam, Arnhem, Middelburg, Roermond, Delft, Bergen op Zoom, Den Haag, Deventer, Den Bosch, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Zeist, Wageningen, Venlo, Amsterdam, Assen, Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Bergen op Zoom, Borculo, Breda, Den Bosch,  ‘s Hertogenbosch,  Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Delft, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Goes, Gouda, Groningen, Haaksbergen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Lichtenvoorde, Lochem, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Oldenzaal, Oss, Purmerend, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Waalwijk,Weert, Wageningen, Winterswijk, Zevenaar, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle, Nederland, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!