De CityGame

  • Game Events
  • 20 - 600 personen
  • 10488
  • Beschrijving

De CityGame is het leukste bedrijfsuitje in de stad! De interactieve Game zorgt voor spanning tussen de verschillende teams. Tijdens de CityGame worden alle teams op verschillende onderdelen uitgedaagd. Punten worden gescoord door vragen goed te beantwoorden en opdrachten goed te vervullen.

De CityGame is een spannend en afwisselend programma in de stad. De voortgang van de Game is te volgen op de iPad. Sta je nog steeds eerste? Wat is ons volgende waypoint? Zijn er nog bonusvragen beschikbaar en hebben we nog berichten gekregen van andere teams? Kortom, een geweldige manier om de stad en je collega’s beter te leren kennen. We kunnen jullie tijdens de CityGame voorzien van allerlei originele hapjes en drankjes.

De vragen en opdrachten zijn volledig bedrijfsgerelateerd te maken, waardoor de CityGame veel persoonlijker wordt. Zo is het zeer geschikt te maken voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, productintroducties, relatie-evenementen of als afsluiting van vergaderdagen.
Kortom: Een dag, of halve dag, de mooiste plekken van de mooiste steden van Nederland of België (her)ontdekken, terwijl je een hightech competitie speelt tegen je collega’s!? Speel de CityGame! Leuk als variant op escaperooms en leuk om te spelen als teamuitje/ personeelsuitje/ bedrijfsuitje.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

De citygame vindt plaats op de volgende locaties:
Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Leuven, Lille/Rijssel, Maastricht, Mechelen, Middelburg, Nijmegen, Oostende, Rotterdam, Utrecht, Vlissingen, Zwolle.

Overige locaties op aanvraag.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!