De BBQ Donut in Zwolle of Dalfsen

  • Hiawatha Actief
  • 2 - 30 personen
  • 11887
  • Beschrijving

Dit moet u een keer gedaan hebben! Gezellig samen barbecueën terwijl u ronddobbert op de Zwolse stadsgracht of op de Overijsselse Vecht. Het ultieme zomergevoel! Als u aan boord komt gloeien de kooltjes en als u wilt zijn de BBQ-pakketten en drankjes gekoeld aanwezig. 

Donut
Deze ronde boot wordt aangedreven door een fluisterstille elektromotor en is door het gezelschap zelf te besturen. Er zijn 10 zitplaatsen per donut en in Zwolle zijn er 3 donuts; een groep van 30 personen kan tegelijk het water op. In Dalfsen is er één donut aanwezig en is er plaats voor 10 personen. Heel geschikt voor een teamuitje of een vrijgezellenfeest! 

Kiest u ervoor om uw eigen eten en drinken mee te nemen, dan dient u zelf ook te zorgen voor borden, bestek en BBQ-gereedschap.

Ook mogelijk: Lounge-donut om lekker te borrelen of lunchen op het water.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Er 3 Donuts (30 zitplaatsen) beschikbaar in de stadsgracht van Zwolle, onze (steiger)locatie is te vinden aan de Potgietersingel (ter hoogte van de Fundatie). Er is 1 Donut in Dalfsen beschikbaar op de Overijsselse Vecht. De vertreklocatie van de donut in Dalfsen is te vinden bij de passantenhaven, deze ligt op loopafstand van het station. Dalfsen en Zwolle liggen op ca. 15 km afstand van elkaar.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!