De Alleskunner

  • HuisBrand Events
  • 10 - 100 personen
  • 20515
  • Beschrijving

Het belooft een spannende strijd voor het hele gezelschap te worden. Jullie moeten allerlei opdrachten volbrengen en van alle markten thuis zijn om aanspraak te maken op de titel 'Alleskunner'. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap gaat u individueel of in teams aan de slag. Zo zullen jullie bijvoorbeeld (letterlijk) door het oog van de naald gaan en zo snel mogelijk een ballon opblazen totdat hij knapt... En wie kan het beste leeftijden en gewichten inschatten? Als je gedurende alle spellen niet als laatste eindigt en de meeste punten weet te verzamelen dan win je de hoofdprijs en mag je jezelf "De Alleskunner" noemen!

Uiteraard hoort bij dit event een enthousiaste spelmeester, die de actie van gepast commentaar zal voorzien en alles in goede banen zal leiden.

Natuurlijk is het niet zo dat wij de verliezende kandidaten met een oneerbiedig “tot nooit meer” naar huis sturen, zoals in het TV programma. Via een puntentelling houden we bij wie de taken het beste weet te volbrengen en komen we er achter wie de echte “Homo Universalis” is.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Prijs:
10 - 19 personen: € 37,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen: € 34,50 p.p. excl. BTW
30 - 39 personen: € 31,50 p.p. excl. BTW
vanaf 40 personen: € 27,50 p.p. excl. BTW

 

Boekt u dit uitje in december? Dan speelt u dit hilarische spel in gezellige kerstsferen en voegen wij een "kerstachtig-tintje" aan de opdrachten toe. 

Ligging uitje

Boek in dit uitje in 60 verschillende steden en Nederland of België. Of heeft u een eigen locatie waar dit festijn kan plaatsvinden? Nog beter! Wij komen naar u toe en zorgen voor de opbouw en afbouw! 

#Bedrijfsuitje

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!