De AllesKunner

  • Smaakmakers Events
  • 20 - 500 personen
  • 22979
  • Beschrijving

De Alleskunner: Weet jij je collega’s te overklassen?
Op zoek naar een uitdagende activiteit waarbij je het moet opnemen tegen je collega’s? Dan is de Alleskunner hetgeen wat jij zoekt! Bij de Alleskunner neem je het op tegen je collega’s om elkaar te verbazen met allerlei verschillende kleine activiteiten.  Hierin moet jij laten zien dat jij de beste bent. Kies je ervoor om bij een aantal activiteiten de hoogste score te halen, of ga je bij alle activiteiten voor een score om de winst binnen te halen?

De opdrachten
Voordat we beginnen met alle opdrachten zullen we ze natuurlijk kort en bondig uit leggen, we willen natuurlijk zoveel mogelijk tijd besteden aan de activiteiten. Als de uitleg klaar is, kunnen we beginnen met de meest gekke opdrachtjes. Er leiden natuurlijk meerdere wegen naar de overwinning. Kies je ervoor om een aantal activiteiten perfect te masteren en daar de high score neer te zetten, of zet je overal een gemiddelde score neer waarmee je natuurlijk ook kan winnen. Weet jij je collega’s te verbazen met jouw skills en weet je bij elke onmogelijke opdracht een highscore neer te zetten?

Zijn de opdrachten afgelopen? Dan gaat de jury eens even goed bekijken wie de grote Alleskunner is die de meest onmogelijke, gekke en verrassende opdrachten als beste heeft uitgevoerd. Bij elke opdracht worden de vijf beste scorers bijgehouden, waar in totaliteit uiteindelijk maar één winnaar uit kan komen. Doe natuurlijk je uiterste best, want er staat een fabuleuze prijs te wachten op de Alleskunner.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

Ligging uitje

Vanuit ons kantoor in Twente organiseren wij activiteiten en workshops op elke gewenste locatie in Nederland. Wij verzorgen losse activiteiten, maar bieden ook complete programma's inclusief locatie en catering aan. Voor meer informatie kun je contact opnemen met info@smaakmakersevents.nl of bellen met 085-0645059. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!