Het Nieuwe Denken: Creatief en Out of the Box Denken

  • InspirationCompany
  • 5 - 1000 personen
  • 10669
  • Beschrijving

Het Nieuwe Denken is in deze tijd ontzettend belangrijk. In de wereld met steeds meer belangen, veranderingen en dynamiek is het nodig om op een snelle manier met ideeën, oplossingen en verbeteringen te komen. Stil staan is geen optie. Met Creatief Denken en Out of the Box Denken zet je mensen aan om uit hun vaste patronen te stappen.

Wij begeleiden al meer dan 15 jaar veel bedrijven met Creatieve Denksessies. Hierin helpen we jullie op een andere manier naar zaken te kijken. Hierdoor ontstaat er een ander inzicht, een nieuw licht waardoor de ideeën weer gaan stromen.

Het Nieuwe Denken wordt onder ander ingezet om bijvoorbeeld iets geheel nieuws te bedenken, een slimme innovatieve oplossing te vinden, iets bestaands te verbeteren of om een manier te vinden om een doel te realiseren. De oplossingen ontstaan door op een nieuwe manier naar (oude) vraagstukken te kijken.

Out of the Box Denken staat garant voor veel ideeën en inspiratie. En omdat er ook eens op een leuke manier naar serieuze zaken mag worden gekeken wordt er ook altijd veel gelachen! Het samen bedenken van nieuwe ideeën zorgt ook voor veel verbinding en draagvlak onder de werknemers.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u onderstaand formulier invullen.

Ligging uitje

Creatief Denksessies kunnen op elke geschikte locatie plaatsvinden. Eventueel ook op onze inspirerende locatie in Arnhem.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!