Crazy en foute bingo

  • BedrijfsuitjeQuiz
  • 20 - 500 personen
  • 23556
  • Beschrijving

Ga Helemaal Los: Bij onze Onze Crazy Bingo!
Ben je klaar voor de wildste, gekste, en meest onvergetelijke bingo-ervaring van je leven? Boek dan onze Crazy Bingo, waar we de traditionele bingo-avond op z'n kop zetten en een avond vol plezier, verrassingen en, natuurlijk, foute muziek creëren!

Wat Kun Je Verwachten?
Bij Crazy Bingo is alles mogelijk. Elke ronde heeft zijn eigen unieke twist, met verrassende opdrachten, grappige spelregels en hilarische prijzen. Misschien moet je een gek dansje doen voordat je een nummer mag afstrepen, of een grappige mop vertellen om een extra bingo-kaart te krijgen.

En dan hebben we het nog niet eens over de foute muziek ronde! Trek je meest kleurrijke, gekke en foutste outfit aan en bereid je voor om te zingen en te dansen op de grootste foute hits aller tijden. Ken jij de tekst van alle foute hits uit je hoofd? 

Waarom Onze Crazy Bingo?
Onze Crazy Bingo is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een avond vol gelach, plezier en een beetje gezonde competitie. Of je nu een verjaardag viert, een teamuitje organiseert of gewoon zin hebt in een onvergetelijke avond uit, onze Crazy Bingo staat garant voor een fantastische tijd.

Onze energieke quizmaster, gekleed in de meest bizarre outfit die je je kunt voorstellen, zal je door de avond heen leiden met een mix van humor, enthousiasme en een dosis gekkigheid. Verwacht het onverwachte, want bij Crazy Bingo is geen enkele ronde hetzelfde.

Dus, zet je schaamte opzij, trek je gekste outfit aan en doe mee aan de gekste van Nederland.  Je zult gegarandeerd met een lach op je gezicht naar huis gaan, of je nu wint of niet!

Onze bingo is inclusief:

- Aankleding
- Bingomaster
- Bingoprijzen
- Bingokaarten
- Snoep voor iedereen

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

 

Ligging uitje

Wij komen op elke locatie in Nederland en België en zorgen voor de geluidsapparateur en microfoon.

Je boekt onze gezellige gekke en unieke bingo al vanaf € 22,95 per persoon
Duur 2 uur

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!