Kettingreactie bouwen

 • Aanjagers.com
 • 20 - 250 personen
 • 10985
 • Beschrijving

Deze orignele teambuilding laat je team zien dat een ketting zo sterk is als zijn zwakste schakel. Hoe goed verenigen je teamleden zich met elkaar om deze opdracht tot een succes te maken? Bouw met je hele team een goedlopende kettingreactie (denk aan een knikkerbaan, Rube Goldberg of der Lauf der Dinge). Je hoeft niet technisch te zijn voor deze leuke en uitdagende teamactiviteit, dus haakt iedereen aan! Bekijk het filmpje op www.youtube.com/watch?v=3A_iM69_D_E

Deelnemers waardeerden deze activiteit met een 9,2 gemiddeld! 
(bron: klantenvertellen.nl)

Succes verzekerd met deze plezierige team-uitdaging. Deze workshop gaat om samen bouwen aan succes, waarbij creativiteit en technische kennis op ieders niveau kunnen worden ingezet. 
Als alle teamleden hun opdracht goed hebben uitgevoerd, kán de kettingreactie niet misgaan!  Kies zelf je materialen uit een bijzondere collectie huis-tuin en kantoorartikelen en leef je uit!

 • Prijs: vanaf € 40 per persoon, minimale afname € 1100
 • Geschikt voor: écht iedereen
 • Duur: 80-180 minuten, in overleg. 
 • Locatie: overal mogelijk, ook buiten!
 • Benodigheden: vlakke ondergrond en veel ruimte (3 tot 4 m2 p.p.)
   

REACTIES DEELNEMERS:

"Heel gaaf hoe ieder stukje samenkomt tot een spetterend eindresultaat" 
Charlotte Hendriks, Unilever,  (bron:klantenvertellen.nl) 

"Uiterst knap hoe je in een korte tijd van complete chaos kunt komen tot een groot samenhangend / samenwerkend system. Er wordt op een leuke manier aanspraak gedaan op ieders creativiteit en samenwerking. En als het dan werkt, heerst er euforie. Aanjagers, dank voor deze leuke energizer!"
Mari van der Burgt, Weir Minerals,  (bron:klantenvertellen.nl)

Ligging uitje

De Kettingreactie kan nagenoeg op elke locatie met voldoende ruimte en een vlakke vloer plaatsvinden, onder de juiste weersomstandigheden zelfs buiten. We komen graag naar jullie eigen locatie! 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!