City Game Prison Escape

  • TB Events
  • 6 - 5000 personen
  • 13169
  • Beschrijving

Get out, and escape! Lukt het jou om te ontsnappen uit je cel?
City Game Prison Escape, een superspannend ontsnappingsuitje! Jullie worden gevangen gehouden en de tijd tikt! In het geheim bereiden jullie een uitbraak voor…. Lukt het jullie om alle codes te kraken en uit het vizier van de bewakers te blijven?  

De City Game Prison Escape is een thrill seeking City Game waarbij je als team moet proberen te ontsnappen aan je bewakers. Om te ontsnappen heb je codes, sleutels en materialen zoals hamers en touw nodig. Om dit te verkrijgen bezoek je verschillende locaties in de stad. Door het oplossen van spannende puzzels en het vinden van geheime aanwijzingen kom je er langzaam achter hoe je kunt ontsnappen! Denk jij dat het je lukt binnen de tijd? Een spannend en actieve teambuildingactiviteit in de stad!  

Wat staat je te wachten tijdens de City Game Prison Escape: Bij ontvangst krijg je een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Dan ga je de stad in met je team om meerdere locaties te bezoeken. Lukt het jullie om als eerste alle codes te kraken en aanwijzingen te vinden om te ontsnappen?   Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt en volgt de prijsuitreiking.

Ligging uitje

Dit spel is mogelijk in heel Nederland, Duitsland en Belgie en op eigen locatie.
Een aantal locaties zijn: Arnhem, Amsterdam, Doetinchem, Groningen, Middelburg, Rotterdam, Den Haag, Zwolle, Deventer, Bergen op Zoom, Breda, Maastricht, Leeuwarden, Utrecht, Roosendaal, TilburgAmsterdam, Assen, Alkmaar, Almelo, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Bergen op Zoom, Borculo, Breda, Den Bosch,  ‘s Hertogenbosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Dordrecht,Delft, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Goes, Gouda, Groningen, Haaksbergen, Haarlem, Harderwijk, Heerenveen, Helmond, Hengelo, Hoogeveen, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Lichtenvoorde, Lochem, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Oldenzaal, Oss, Purmerend, Roermond, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Uden, Utrecht, Venlo, Waalwijk,Weert, Wageningen, Winterswijk,Zevenaar, Zoetermeer, Zutphen, Zwolle, Nederland, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland.

Elke stad in Nederland en Belgie is mogelijk.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!