City Discovery Game

  • Uitjes en Eten
  • 8 - 2500 personen
  • 10490
  • Beschrijving

De interactieve stadsontdekkingstocht met diverse foto, film- en puzzelopdrachten!

De Uitjes en Eten begeleider is niet fysiek aanwezig, maar belt jullie voor een korte introductie en het opstarten van het spel. Zodra de teams gemaakt en ingelogd zijn, gaan jullie van start! Jullie ontdekken de geheimen van de stad, maar tegelijkertijd wordt jullie kennis getest en dagen wij jullie uit voor het maken van leuke foto’s. De tijd is om... hebben jullie alle plekjes in de stad gevonden én de bijbehorende opdrachten uitgevoerd?

Onze begeleider kijkt de antwoorden na en belt jullie voor de ontknoping… De winnaars gaan met de enige echte Uitjes en Eten vaantjes naar huis!

City Discovery Game is inclusief:

  • Gebruik van de speciaal ontwikkelde app
  • Alle benodigdheden worden per post opgestuurd
  • Prijs voor de winnende teamleden
  • Alle gemaakte foto's worden naderhand digitaal opgestuurd

Hoe ziet de dag eruit? (tijden kunnen naar wens aangepast worden)
14.00 - 14.10 Verzamelen en uitleg programma
14.10 - 16.10 City Discovery Game
16.10 - 16.15 Afsluiting en prijsuitreiking

Binnen één werkdag een offerte! 
Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan: wij helpen je graag verder! Onze programma's kunnen volledig naar jullie wens ingericht worden. Wij organiseren uitjes en teamuitstapjes door heel Nederland. Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. Geef jullie voorkeurlocatie (stad, strand of outdoorlocatie) aan ons door en wij kijken naar de mogelijkheden!

Waarom kiezen voor Uitjes en Eten?
Wij maken blij! Groepen die een uitje hebben gehad bij Uitjes en Eten geven hun uitje gemiddeld 4,9 van de 5 sterren! uit ruim 200+ Google beoordelingen! Benieuwd naar de ervaringen van deze groepen? Bekijk hier onze Google reviews!

Vanaf 8 tot 2500 personen. Ideaal voor iedere groep, ontdek de stad met de City Discovery Game!

Ligging uitje

De City Discovery Game is in bijna elke stad in Nederland en België mogelijk! Zoals Alkmaar, Amsterdam, Antwerpen, Haarlem, Groningen, Utrecht, Den Bosch, Breda, Leiden, Rotterdam en veel meer! Vul jullie voorkeursplaats in bij het aanvraagformulier of laat je adviseren door onze experts.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!