City Challenge

  • WAVE-CityGames
  • 20 - 400 personen
  • 22300
  • Beschrijving

De City Challenge, ons meest geboekte stadsspel.
Waarom? Geschikt voor kleine, grote en gemêleerde groepen. Flexibel qua tijd en locatie, bovendien aan te passen aan uw bedrijf, thema of jubileum. Kortom: altijd een succes

Het stadsspel ‘City Challenge’ is een modern, communicatief en op maat te maken programma, waarbij u op een creatieve en relaxte manier zowel de stad als uw teamgenoten leert kennen. Met dit spel van WAVE-Citygames ervaart u een leuk dagje weg .

Elk team ontvangt van ons een plattegrond met 'actiepunten' en een telefoon, werkend op internet en met GPS. Aangekomen bij een actiepunt krijgt men op de telefoon 

  • Multiple choice vragen over de locatie waar u zich op dat moment bevindt of
  • Foto-opdrachten, met ludieke en creatieve invulling

Daarnaast kan elk team

  • valstrikken’ oftewel ‘boobytraps’, wegleggen op basis van GPS
  • Uitdagingsspelletjes spelen tegen andere teams 

Bij alle opdrachten kunnen de teams punten verdienen. De score is realtime te volgen op de app. De realtime score wordt 45 minuten voor het einde ‘op zwart’ gezet, zodat de tussenstand niet meer geraadpleegd kan worden. Tijdens de prijsuitreiking wordt de winnaar bekend gemaakt. Het programma duurt i nclusief uitleg en prijsuitreiking max3 uur.

Wat maakt dit programma zo uniek?
Door de combinatie internet en GPS op de smartphone-app, ontvangt u de diverse opdrachten pas, als u op de juiste locatie bent aangekomen. Alle vragen en foto-opdrachten zijn 100% aan te passen aan uw bedrijf of  thema. Wenst u geen gepersonaliseerd spel, dan hebben we voor u een fantastisch standaardprogramma, dat al menigmaal een succesformule is gebleken. Het spel kan op iedere gewenste locatie beginnen en eindigen. U denkt misschien uw eigen stad goed te kennen, maar is dat echt zo?

"De terugkoppeling die de deelnemers aan het eind krijgen heeft ook echt een meerwaarde. Wat was het herkenbaar en wat hebben ze gelachen"

Vul voor  meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Prijsindicatie:
Prijs in Nederland (behalve Groningen) en België: € 36,50 p.p. excl. 21% BTW. Prijs met een minimum van 30 personen.
Groningen, Keulen, Düsseldorf, Lille: € 42,50 p.p. excl. 21% BTW. Prijs met een minimum van 30 personen.
Prijs elders in Europa: € 47,50 excl. 21% BTW met een minimum van 42 personen en reis- en verblijfskosten (beschikbaar in Parijs, Londen, Berlijn, Praag, Barcelona, Valencia, Rome). Overige steden o.a. Sevilla en Malaga op aanvraag.

Ligging uitje
  • Amersfoort, Amsterdam, Bergen op Zoom, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Gouda, Groningen, Haarlem, Leiden, Maastricht, Middelburg, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zutphen

Mogelijk in België: Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Mechelen

Ook mogelijk in Duitsland in Berlijn, Düsseldorf , Berlijn, Hamburg en Keulen

Engeland in Londen

Frankrijk in Lille, Parijs

Italië in Rome

Spanje in Barcelona, Valencia

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!