Circuit Rijden - Circuit Zandvoort

  • Race Planet
  • 6 - 500 personen
  • 25016
  • Beschrijving

Waan jezelf voor een dag Formule 1 Coureur. Rij zelf in Ferrari’s, McLarens, Porsches, Lamborghini’s en nog veel meer over het circuit van Zandvoort. Bij Race planet is het Circuit van jou. Kies jouw droomauto’s en rij ze allemaal. Ontdek ons aanbod of ga voor een pakket op maat en boek jouw dag vol onvergetelijke ervaringen op Circuit Zandvoort

Groepsarrangementen op Circuit Zandvoort
Welkom op Circuit Zandvoort. Op dit legendarische circuit in de Zandvoortse duinen laat Bleekemolens Race Planet al meer dan 25 jaar jongensdromen uitkomen. Want alleen bij Race Planet is het mogelijk om op één dag zelf te rijden in Ferrari’s, Alpines, Lamborghini’s en Porsche’s. Bij Bleekemolens Race Planet mag iedereen met een rijbewijs B helemaal zelf in al deze en heel veel meer spectaculaire voertuigen rijden. Geen instructeur op de bijrijdersstoel, geen verkeersdrempels, geen snelheidscamera’s, gewoon lekker rijden.

Al meer dan 25 jaar maatwerk!
Onze belangrijkste kracht bij het organiseren van evenementen is het leveren van maatwerk. Dat doen wij al meer dan 25 jaar! Op onze website heb je keus uit diverse arrangementen en suggesties maar als je specifieke wensen hebt, realiseren wij die voor u. Zelfs het filmen met een drone van uw evenement op het circuit is mogelijk! Wij putten immers uit jarenlange ervaring. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Meer dan 150 voertuigen
Bleekemolens Race Planet heeft een aantal arrangementen samengesteld exclusief voor zakelijke gasten en groepen. Of je nu met 6 of 1.600 personen komt, Race Planet organiseert een onvergetelijk evenement of bedrijfsuitje voor je, geheel naar jouw eigen wens. Wie anders heeft meer dan 150 auto’s in de garage staan!?

Catering
De zakelijke groepsarrangementen op Circuit Zandvoort zijn natuurlijk pas compleet met een lekkere catering. Naast het ontvangst, lunchopties, borrelarragementen en dinerbuffetten, kun je ook terecht voor catering tijdens vergaderingen. Zo biedt Race Planet voor elk event passende catering.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Zandvoort

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!