Bos escape plus

  • Toon Vertier
  • 12 - 200 personen
  • 11000
  • Beschrijving

Bent u op zoek naar een uniek uitje waarbij Spanning, Sensatie en Samenwerken hoog in het vaandel staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontsnappen uit het bos gecombineerd met een hindernissentour op de meermansfietsen.

Als een ieder volledig voorzien is van de nodige instructies zullen er teams gemaakt gaan worden die met elkaar de strijd aan zullen gaan. ESCAPE uit het bos!! Ontsnap en vindt als 1e de KLUIS. Je kunt de vrijheid terugkrijgen wanneer je de locatie van de kluis en de code hiervan weet te achterhalen. Door een speciale app te downloaden komen er vragen, raadsels en opdrachten naar voren die je met je team moet beantwoorden / uitoefenen. Het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. Spectaculair om mee te maken!

 

Na de pauze is het tijd voor het tweede onderdeel van deze dag, hindernissentour op de meermansfietsen.

Hindernissentour; Met zijn allen stapt u op de meermansfiets. Met de hindernissenroute rijdt u door het groene woud. Een mooi stukje natuur van Brabants Best. Om de rit naar behoren te rijden dient u de vragen op de juiste manier op te lossen. Naast de route ontvangt u een diversiteit aan rebussen waarvan de goede antwoorden tijdens de prijsuitreiking kenbaar gemaakt worden.

Aan het einde van deze waanzinnige dag wordt het winnende team bekend gemaakt en gefeliciteerd met een fles Toon Vertier wijn.

Aansluitend eventueel: Buffet – Barbeque – Diner – Mega Wok.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje

OIRSCHOT, niet ver van Eindhoven, Den Bosch en Tilburg.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!