Bikken en Klikken

  • Uitjes en Eten
  • 15 - 1500 personen
  • 20272
  • Beschrijving

Wandel, klik en ontdek!

Ontdek de stad op een originele manier en word uitgedaagd met leuke teamopdrachten.

Onze begeleider overhandigt jullie een routebeschrijving, opdrachten en de altijd leuke tussendoorklikjes. Met de Uitjes en Eten app gaan jullie op pad en volgen de routebeschrijving door de stad. Zoek, vind, doe en klik de opdrachten. Tussentijds zijn er onder leiding van de Uitjes en Eten begeleider enkele verrassende teamopdrachten. Welk team maakt de juiste en meest originele foto’s?  Wij zijn benieuwd naar jullie creativiteit! 

Het beste team verdient de felbegeerde Bikken en Klikken Trofee! 

Also available in English!

Hoe zal de dag eruit zien? (tijden kunnen naar wens aangepast worden)

15.00 – 15.15 Ontvangst met uitleg programma
15.15 – 17.45 Bikken en Klikken
17.45 – 18.00 Afsluiting met de prijsuitreiking

Maak jullie uitje compleet met deze optionele extra's: 

  • Ontvangst met een drankje en/of gebak
  • Een gezellige lunch
  • Een heerlijk 3 gangen-diner
  • Pizza/pasta arrangement

Binnen één werkdag een offerte! 
Heb je vragen of ben je geïnteresseerd? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan: wij helpen je graag verder! Onze programma's kunnen volledig naar jullie wens ingericht worden. Wij organiseren uitjes en teamuitstapjes door heel Nederland. Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. 

Waarom kiezen voor Uitjes en Eten?
Wij maken blij! Groepen die een uitje hebben gehad bij Uitjes en Eten geven hun uitje gemiddeld 4,9 van de 5 sterren! uit ruim 200+ Google beoordelingen! Benieuwd naar de ervaringen van deze groepen? Bekijk hier onze Google reviews!

Vanaf 15 tot 1500 personen. Ideaal voor iedere groep, écht iedereen kan meedoen met Bikken en Klikken!

Ligging uitje

Bikken en Klikken is in bijna elke stad in Nederland en België mogelijk! Zoals Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Groningen, Utrecht, Den Bosch, Breda, Leiden, Rotterdam en veel meer! Vul jullie voorkeursplaats in bij het aanvraagformulier of laat je adviseren door onze experts.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!