Onvergetelijke bedrijfsreis naar IJsland

  • Incentive Direct
  • 10 - 1000 personen
  • 10509
  • Beschrijving

Trendy, stoer en afwisselende bedrijfsreis naar IJsland!

Met super jeeps wordt de "Golden Circle" ontdekt. Het park staat op de wereld erfgoedlijst van UNESCO als één van de meest unieke plekken ter wereld. Onder andere brengt u een bezoek aan het grote heetwaterbronnen gebied waar kokendheet water tot maar liefst 30 meter omhoog gespoten wordt en aan de Gullfoss: één van de meest indrukwekkende watervallen van Europa.

Daarna gaan de deelnemers naar de Blue Lagoon, het beroemdste zwemparadijs van IJsland. Geen plastic maar een prachtige lagune, gelegen tussen zwarte lavavelden welke lijken op een ware fantasiewereld. Het blauwe melkachtige water is zeer mineraalrijk en heerlijk warm.

Op de gletsjer staan de snowscooters klaar. Voor warme kleding, handschoenen en helmen is gezorgd. Na de instructies klimmen de deelnemers op hun snowscooter en gaat de tocht beginnen. Onderweg geniet men van de zeldzaam wonderschone natuur van IJsland bedekt met een witte laag sneeuw.

Sinds de Vikingen duizend jaar geleden als eerste in IJsland aankwamen met hun paarden zijn sindsdien geen paarden meer ingevoerd. De dieren zijn klein maar sterk. Het zijn vriendelijke paarden die voor iedereen berijdbaar zijn. De groep maakt een mooie reis op deze prachtige dieren.

Ook kunnen de deelnemers stuntvliegeren en blokarten: zeilen op het land met speciale zeilwagentjes. Deze spectaculaire driewielers staan garant voor knetterende actie! In nog geen 5 minuten wordt de gasten geleerd hoe ze over het land moeten zeilen en dan is het aan henzelf hoe hard ze durven te gaan. Als ze een beetje van uitdaging houden, kunnen ze hoge snelheden bereiken.

Culinair zullen de gasten worden getrakteerd op een aantal zeer bijzondere IJslandse hoogstandjes. 

Incentive Direct organiseert ook personeelsreizen naar Spanje, Dubai, Ierland, Marokko, Hongarije, Turkije, Malta, Schotland, Italie, Portugal, Duitsland, Frankrijk, Dubai en talloze andere bestemmingen.

Ligging uitje

Reykjavik, IJsland
ca 3 uur vliegen vanaf Amsterdam.

Prijsindicatie
€ 1.645,- per deelnemer

Trefwoorden
Incentive, reizen buitenland, groepsreizen Europa, groepsuitjes, teamuitstapjes, stedentrips, bedrijfsuitjes buiten nederland, zakenreizen, personeelsfeesten in het buitenland, actieve reizen, ontspannende groepsreisjes, teambuilding, incentivebureau, incentive organiseren, bedrijfsreizen, personeelsuitjes, uitstapjes.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!