Biesbosch Winterprogramma

  • TeamBiesbosch
  • 10 - 1000 personen
  • 10773
  • Beschrijving

De Biesbosch is prachtig in elk seizoen, met een kampvuur en warme chocolademelk gaan de activiteiten van TeamBiesbosch de hele winter door! Tijdens onze sportieve outdoor activiteiten krijg je het vanzelf warm… Kies je toch liever voor een overdekt programma? Ook dan kunnen we een leuk arrangement voor je samenstellen! Denk aan mastermind op ons overdekte terras, boogschieten onder een overkapping en onze super uitdagende escape room! Combineer deze activiteiten met een vergadering of winterse borrel bij het haardvuur in onze beach house. Uiteraard is het ook mogelijk om activiteiten binnen en buiten met elkaar af te wisselen.


Mogelijke activiteiten:
Winter Expeditie, sscape games, outdoor-lasergame, (disco)klimmen, survivalen, kickbiken, boogschieten, teamopdrachten, fietstochten,  flintstone rally, blaaspijpschieten, fluisterboottocht, mastermind, high team adventure, teamtrainingen en vergaderingen.

Horeca
Ook de horeca is vaak een essentieel onderdeel voor een compleet uitje. Wat dacht je van een winterbarbecue of stampotbuffet?  De catering kan uiteraard volledig naar eigen wensen worden verzorgd.

Duurzaam & veiligheid
TeamBiesbosch onderscheidt zich met duurzaam en veilig ondernemen. Uniek in de Biesbosch met Green Key. Onze uitjes zijn TÜV gecertificeerd en wij werken volgens de veiligheidsnormen van de Vebon en SVWB.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Nationaal Park de Biesbosch centraal gelegen tussen Rotterdam, Dordrecht, Gorinchem, Oosterhout, Breda en Tilburg

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!