(Bier)spellen en arrangementen bij Bavaria

  • Bavaria Brouwerijcafé
  • 6 - 200 personen
  • 22561
  • Beschrijving

Wij bieden diverse (bier)spellen aan in het Bavaria Brouwerijcafé. Deze kunnen gecombineerd worden met de andere activiteiten, een lunch of een diner. De spellen zijn geschikt voor iedereen.

Rap naar de tap! 
Tijdens rap naar de tap ga je met je gezelschap naar de kroeg. Dit verloopt uiteraard anders dan gepland en het loopt uit op een ware race. Onderweg probeer je iedereen van je af te schudden om de beste plek aan de bar te reserveren. Het wordt een race vol frustraties en tegenslagen maar de beloning is groot. In dit giga bordspel met jullie zelf als pionnen zijn actie, lol en strijd gegarandeerd. 

Bavaria CaféQuiz 
De CaféQuiz is een actieve quiz waarbij de zintuigen optimaal worden geprikkeld. De teams gaan aan de slag met diverse brein brekende kennisvragen, een bierproefopdracht en het thuis brengen van divers beeldmateriaal. Uiteraard met een kleine knipoog naar Bavaria. 

Bavaria Beergames
De Bavaria Beergames worden begeleid door een spelleider en zijn leuk om te beleven met je collega's of team. Tijdens de Beergames ga je in teamverband de strijd met elkaar aan en beleef je hilarische momenten. Zo speel je spellen die wij in een bierig jasje hebben gestoken zoals bierpul sjoelen. Tijdens de laatste spannende ronde wordt bepaald welk team er met de winst vandoor gaat. 

Daarnaast hebben nog een aantal andere arrangementen:

Gemotoriseerde activiteiten: Solex rijden en E-Chopper rijden
- Bavaria Brouwerijtour: een rondleiding door de Bavaria Brouwerij
Workshops:  'the perfect serve' tapcursus
Proeverijen: High beer, bierproeverij en de bierproefwedstrijd
Al onze arrangementen zijn uit te breiden met een lunch, borrel en/of diner. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Lieshout, dichtbij Eindhoven. 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!