Onvergetelijke personeelsreis naar Malta

  • Incentive Direct
  • 10 - 1000 personen
  • 10500
  • Beschrijving

Een wervelende en veelzijdige 3-daagse personeelsreis! Malta is een ideale incentive bestemming: veel mogelijkheden, gunstige prijsstelling en gastvrije bevolking.

Er wordt overnacht in een uitstekend 5-sterrenhotel in St. Julians.

De eerste avond is het meteen raak! Een sfeervol verlicht strand zal het decor vormen voor een gezellige barbecue. Degene die nog energie over hebben, kunnen na de barbecue op eigen gelegenheid het nachtleven van St. Julians ontdekken.

De volgende morgen wordt het groene zustereiland Gozo bezocht. De gasten gaan gewapend met roadbook, plattegrond en camera het eiland per jeep ontdekken. Hier en daar zal de lokale bevolking hulp bieden als er bijvoorbeeld 'Gbejniet' moet worden ingekocht.

Na de lunch wordt de route voortgezet. Tijdens de tour is voldoende tijd om even bij te komen op een terras of om een heerlijke duik in de Middellandse zee te nemen. De tour eindigt in de haven van Gozo. Het dagprogramma wordt op spectaculaire manier afgesloten: per speedboot terug naar Malta! Voor de liefhebbers wordt er een korte stop gemaakt bij de Blue Lagoon. Een frisse duik in dit super heldere water kan eigenlijk niet ontbreken.

Er wordt 's avonds gedineerd in een zeer modieus restaurant. Na het diner keert iedereen terug naar het hotel of beleeft opnieuw het nachtleven.

De laatste morgen wordt benut met een wandeling door Valetta, de hoofdstad van Malta. Hier kunnen de gasten onder leiding van een gids heerlijk ronddwalen en het uitzicht over de haven bewonderen vanaf de Upper Barrakka Gardens of St. John’s Co-Cathedral. Ook is er wat vrije tijd om te shoppen.

De lunch vindt plaats in een traditionele trattoria, gelegen in het hart van Valletta. Een passende locatie om afscheid te nemen van Malta.

Incentive Direct organiseert ook bedrijfsuitjes naar Spanje, Ierland, Marokko, Hongarije, Schotland, IJsland, Turkije, Italie, Portugal, Dubai en talloze andere bestemmingen.

Ligging uitje

Valetta, Malta
ca 3 uur vliegen vanaf Amsterdam.

Prijsindicatie
€ 1.175,- per deelnemer

Trefwoorden
Incentive, reizen buitenland, groepsreizen Europa, groepsuitjes, teamuitstapjes, stedentrips, bedrijfsuitjes buiten nederland, zakenreizen, personeelsfeesten in het buitenland, actieve reizen, ontspannende groepsreisjes, teambuilding, incentivebureau, incentive organiseren, personeelsuitjes, personeelsreizen, uitstapjes.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!