Bedrijfsreis naar Lissabon in Portugal

  • Incentive Direct
  • 10 - 1000 personen
  • 10623
  • Beschrijving

Een aantrekkelijk geprijsde bedrijfsreis naar Lissabon met bekende highlights, maar ook met vrije tijd. Geniet van de relaxte sfeer! Proef de authentieke smaak van Lissabon. Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens een bezoek aan het historische hart van de stad. De meest bijzondere en belangrijke bouwwerken uit de Portugese geschiedenis, zoals de Toren van Belém, nemen de gasten mee terug in de tijd. Met de kleurrijke schittering van de Taag, een ware belevenis en een super fotomoment!

Overnacht wordt er in een stijlvol en trendy hotel, dat als uitvalsbasis dient voor de gasten tijdens deze reis. Voorzien van allerlei moderne faciliteiten en perfect gelegen aan de levendige Avenida da Liberdade op loopafstand van bijzondere bezienswaardigheden, zoals: winkels, gezellige restaurantjes en café’s. Slingerend langs de prachtige zuidkust van Portugal door mondiale kustplaatsjes zoals Estoril en Cascais bereiken de gasten de koninklijke heuveltoppen van Sintra. Imposante kastelen en excentrieke verblijven sieren deze natuurschone omgeving.

Het uitzicht vanuit het Palácio National da Pena, het voormalige zomerpaleis gebouwd in Renaissance en Moorse stijl, is écht fantastisch en levert prachtige herinneringen op. Op Europa’s meest westelijke punt ‘Cabo da Roca’ toosten de gasten met een glas bubbels op een bijzondere reis. De populaire uitgaanswijk de Doca’s, direct aan de haven, is dé plek voor een avond bijzonder tafelen en voor een ontdekkingsreis door het bruisende nachtleven.

Incentive Direct organiseert ook personeelsreizen naar Spanje, Malta, IJsland, Turkije, Ierland, Marokko, Hongarije, Schotland, Italie, Duitsland, Dubai en talloze andere bestemmingen.

Ligging uitje

Lissabon, Portugal
ca 3 uur vliegen vanaf Amsterdam

Prijsindicatie:
ca. € 1.085,- p.p. 

Trefwoorden
Incentive, reizen buitenland, groepsreizen Europa, groepsuitjes, teamuitstapjes, stedentrips, bedrijfsuitjes buiten nederland, zakenreizen, personeelsfeesten in het buitenland, actieve reizen, ontspannende groepsreisjes, teambuilding, incentivebureau, incentive organiseren, personeelsuitjes, bedrijfsreizen, personeelsreizen, uitstapjes.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!