Barbecue zeilcruise

  • NAUPAR I nautische partners
  • 25 - 150 personen
  • 10906
  • Beschrijving

BBQ zeilcruise op een driemaster
Stap aan boord van een driemaster en ga een middag, dag of avond met uw collega’s het water op. Een combinatie van lekker uitwaaien, borrelen en BBQ’en tijdens een ontspannen vaartocht met schipper en crew. Speciaal voor personeelsuitjes hebben wij zéér scherp geprijsde arrangement voor een wel heel bijzonder bedrijfsuitje.

Samen relaxen op het achterdek of actief meezeilen
Terwijl u tijdens de vaartocht op het achterdek geniet van de omgeving en een oneindige horizon, komt u volledig tot rust. Heeft u collega’s die actief willen meehelpen met het hijsen van de zeilen of even achter het roer willen staan? Ook dat kan. Alles mag, niets moet! De driemasters Stedemaeght en Willem Barentsz zijn de ideale locatie voor qualitytime met uw collega’s tijdens een borrel en barbecue.

Lekker eten & drinken maakt uw BBQ-cruise compleet
Van een hartelijk welkomstdrankje tot een smakelijke lunch, verrukkelijke borrelhapjes, een uitgebreid buffet, BBQ of Walking Dinner, inclusief vegetarische opties. Op onze dagtochtschepen zijn de mogelijkheden om uw personeelsleden te verwennen eindeloos. 

U kunt het arrangement tegen een meerprijs uitbreiden met leuke activiteiten, zoals:

  • Casino of Barista of Cocktails workshop
  • Muziek of DJ
  • Of uw eigen ideeën
Ligging uitje

De opstaphaven is Lelystad. Andere opstapplaatsen of een tussenstop maken in bijvoorbeeld Hoorn, Volendam of Enkhuizen en het programma combineren met een rondleiding met gids of een ander eigen aanvullend programma aan wal is zeker mogelijk tegen een meerprijs en vanaf 6 uur. Laat uw wensen weten in uw aanvraag.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!