Arrangementen op het water met The Lake Events

  • @ The Lake Events
  • 8 - 12 personen
  • 21993
  • Beschrijving

Stap aan boord van een wel heel bijzondere boot op het Paterswoldsemeer opstap Groningen en je waant je meteen in een andere wereld. Een boot die lijkt op een varend terras en van waar af je kunt genieten van het uitzicht, het water, de mooie omgeving en je bijzondere gezelschap.

Het genieten begint meteen met een heerlijk welkomstdrankje en een gastvrije kapitein en matroos. Jullie varen op jullie eigen privé terras een prachtige route en onderweg zijn er lekkere hapjes en drankjes. Zo wordt dit een heel ontspannen uitstapje van begin tot eind. Pak ook vanaf het terras een sup en peddel jouw rondje over het Paterswoldsemeer. Zwemkleding kan ook mee, want er is een zwemtrap aanwezig. Het terras heeft ook een dakje dat dicht kan bij een eventueel buitje.

Je kunt je vaartochtje en je culinaire wensen helemaal zelf en op maat afstemmen of kiezen voor een van de pakketten voor borrel en barbecue, borrel en hapjes of lunch met drankjes. Van een tochtje op dit meer wil je alleen maar meer!

Ideaal voor een bedrijfsuitje, verjaardag, familieuitje, vergadering (+lunch), teambuilding, brainstormsessie of gewoon zomaar zonder reden. Het terras biedt plek voor 8-12 personen. Wie neem jij mee? Reserveer gelijk jouw tijdslot.

Ligging uitje

Laat je inspireren door het prachtige Paterswoldsemeer en geniet van een uitzicht dat constant verandert.

Paterswolde/Groningen/ Haren

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!