Aqua Experiment

  • Dukino Business Events
  • 12 - 75 personen
  • 10564
  • Beschrijving

Het Aqua Experiment is een spetterende team uitdaging, waarbij de strijd losbarst tussen de loodgieters en de laboranten!

De teams construeren een aquasysteem met aquaducten, transparante waterleidingen, pompen, reservoirs, kranen en afsluiters.

In de spectaculaire waterfinale zullen we zien welk team het snelst 30 liter water van het startpunt naar het vat aan het einde van de zaal heeft weten te krijgen! En... zonder al te veel te knoeien?

Creatief construeren en helder communiceren
Samenwerking is van essentieel belang. Het aquasysteem bestaat uit 3 units van tientallen meters die ook nog eens op elkaar moeten aansluiten. Daarnaast gelden er verschillende uitdagingen waaraan het systeem moet voldoen zoals bijvoorbeeld een waterval!

Samenwerken bij het Aquadilemma
Los met een gedeelte van het team verschillende dilemma’s op voor het verkrijgen van testwater, cruciaal om eventuele lekkages te ontdekken! O.a. drijfvermogen en het gewicht van water komen aan bod. 

In de finale gaan alle tapkranen open!
Wie bedient de pompen? Wie zet de kogelkranen op het juiste moment open? Welk team heeft het effectiefst gewerkt en zal de waterfinale winnen? Het Aqua Experiment vraagt om samenwerking, precisie en vernuft… wanneer elke druppel telt!

Programmaduur: ongeveer 2,5 uur.
Aantal personen: 12 tot 75, <75 i.c.m. andere programma's.
Vergaderfaciliteiten aanwezig.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand contactformulier in!

Ligging uitje

Dukino Business Events op 10 minuten rijafstand van station Eindhoven, of op locatie elders in Nederland.

Mooi programma voor uw teamuitje/ teambuilding/ bedrijfsuitje of personeelsuitje!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!