Angelique Homberg Keramiek

  • Angelique Homberg Keramiek
  • 6 - 30 personen
  • 23692
  • Beschrijving

Workshop pottenbakken en boetseren
We gaan draaien op de pottenbakkersschijf en rouleren met het boetseren. Iedereen komt aan de beurt met draaien. Er worden twee objecten afgebakken en geglazuurd. Na twee weken kan alles worden opgehaald.

Workshop boetseren
We gaan boetseren met behulp van  verschillende technieken, er is ook een plakkenwals aanwezig waar tegels mee gemaakt kunnen worden. Er kan ook gebruik worden gemaakt van verschillende kleuren kleislibs voor decoratie en  we werken ook met verschillende kleuren klei. Er worden twee objecten pp afgebakken en geglazuurd en kunnen na twee weken worden opgehaald.

Workshop servies schilderen
Er kan een keuze gemaakt worden uit verschillende te beschilderen objecten zoals een bord, een kom of een beker. Je kan schilderen met mooie heldere keramische kleuren, naderhand wordt alles in de glazuur gedompeld en afgebakken. Alles kan gebruikt worden en is een vaatwasmachine bestendig. Na twee weken kan alles worden opgehaald.

En dit alles natuurlijk onder het genot van een kop koffie of thee met een koekje erbij!

Angelique Homberg Al dertig jaar werkzaam als keramist. In 1994 afgestudeerd aan de Rietveld Academie, op de afdeling keramiek. Vlak na het afstuderen begonnen met lesgeven, om zo haar passie en kunde te kunnen delen met anderen. Zij haalt er dan ook plezier uit om mensen te enthousiasmeren over het werken met klei, en om ze kennis bij te brengen over het vakgebied.

Angelique vertelt: "Als ik mensen ontvang in mijn atelier voor een les, is het mijn streven dat ze plezier halen uit het werken met klei. Daarom zorg ik voor een prettige sfeer, leg ik de technieken uit die nodig zijn, en help ik waar nodig. Het resultaat? Mensen gaan altijd tevreden naar huis, met een mooi product dat ze zelf gemaakt hebben. Voor mij persoonlijk is het werken met klei een manier om me uit te drukken. Daarbij ben ik constant op zoek naar een eigen beeldtaal, naar vernieuwende vormen. Met een scherp oog kijk ik in mijn eigen werk naar de lijnen, de vormen en de composities - en creëer ik een eigen stijl. Mijn ervaring als keramist en kunstenaar onderscheidt mijn praktijk van de vele net opgestarte keramiek studio's.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Amsterdam vlakbij de Hallen (ten Kate Markt/ Bellamyplein) . Genoeg leuke restaurantjes en gelegenheden om na afloop gezellig iets te gaan eten met elkaar.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!